2 hete volt egy epilepsziás rohamom és akkor azt mondtam az orvosoknak, hogy nincs jogosítványom, mert bevonták volna. Így tudok vezetni igaz?
Nem ismerem a körülményeket, de mindenképpen hülyeség volt eltitkolni.
Egyrészt kérdés, hogy csak egy alkalmi roham volt-e, vagy epilepszia betegségről beszélünk. Tekintve az EEG-s dolgot, inkább az utóbbi lehet, ami magában hordozza a veszélyt, hogy ismétlődik, ami ha út közben ér, te is és mások is meghalhatnak vagy megnyomorodhatnak.
Másrészt, ha az orvos tudja, hogy van jogsid, lehet, máshogy áll a gyógyszerkérdéshez is - nagyon sok minden befolyásolja, hogy egy roham után állítunk-e be gyógyszert vagy sem.
Nem tudom, hogy vagy képes nyugodt lelkiismerettel autóba ülni.
Figyelj, inkább ne vezess, nézz utána hogy kell és add le a jogosítványodat.
Én is azt fogom tenni, csak előbb egyáltalán lásson hozzáértő neurológus. Igen, nekem is a szívem szakad bele, egyre instabilabb vagyok emiatt, kezdek egyre jobban beleőrülni ebbe a betegségbe... Nagyon para.
Fogalmam sincs, hogy fogom kibírni, ha megállapítják rólam a betegséget.
Egyébként szerintem be fog jönni neked is a következő rohamod, csak idő kérdése. Ne kockáztass.
Sajnos nekünk az jutott, hogy egy egész életre betegek legyünk.
(Ui.: Igen, én vagyok az, akivel privátban beszélgettél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!