Ilyen számokkal is van értelme fenntartani a korlátozásokat? Koronavírus: 68 beteg meghalt, 875 új fertőzöttet találtak
"zért ne felejtsük el hogy jellemzően felnőtt (18+) emberekről beszélünk"
Világos, 18 felettin felnőttek. Világos.
Igaz hogy nálunk per pill a 28 főből (osztálylétszám) 2, azaz KETTŐ nagykorú van, az összes többi alatt, de azért felnőttek. Világos.
Én pl. csak augusztusban, érettségi +2 hónappal leszek 18.
Na? Felnőtt?
"Az érettségi az első hely ahol felnőttként kezelnek."
de ennek MI KÖZE a kérdésemhez???
Most ha azt akarod kihozni hogy önállóan is lehet tanulni akkor én erre azt mondom, hogy OKÉ de akkor zárjuk be az összes iskolát VÉGLEG, az épületeket romboljuk földig, a tanárok meg kapjanak 1 db laptopot és az lesz a "munkahelyük"
Hát ha ez így megy, akkor kár az iskolákért, kár az áramért a fűtésért, a menzáért, a portásért stb.
Akkor lakat az összesre de végleg, nem feb 1-ig hanem az idők végezetéig és kész. Mert otthon egyedül is lehet tanulni.
Hát akkor? hogy van ez?
Értem hogy lehet tanulni így is, de azért nem annyira egyszerű a helyzet mint ahogy te azt látod. Nem csak a diákok hozzáállásán és akaratán múlik. Hiába valaki ugyanolyan szorgalmas mintha rendesen bejárnánk valamelyik tanár online nem tud ugyanannyi tananyagot leadni. Online sokkal lassabban haladunk és nem csak a diákok miatt.
Meg úgy sem annyira könnyű ha a lelkiállapota miatt kevesebb ereje van tanulni egy diáknak, már három hónapja nem látta a barátait, nem volt nagyon emberek között ha rendesen betartja a korlátozásokat.
Szóval azért szerintem ennyire nem kéne lebecsülni azt sem amin a diákok mennek keresztül.
Az iskolákat egészen nyugodtan meg lehetne nyitni, semmi hatása a járványgörbére, ez már elég jól látszott az őszi szünet után is (10 nap szünet: a görbe meg sem rezdült), meg most is (a bezárás után 5 héttel volt a legmagasabb a halottak száma). A fiatalokra nem veszélyes, az öregekre meg vigyázni kell így is, úgy is.
Ami "tanítás" gyanánt folyik, az egy szégyen, sőt bűn. És a sok büdös kölök, meg az a ritka kártékony PDSZ állandóan szítja is a tüzet, óbégatnak, hogy így a fertőzés, meg úgy a fertőzés, de azért előbbi csoportnak az együttbandázás, meg a puszilkodás nem probléma, utóbbinak meg nem derogál se a lázmérés, se a tesztelés, csak a szájuk jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!