Érdemes lenne az emberiségnek már most felkutatnia azokat a betegségeket, amik járványt okozhatnak?
Figyelt kérdés
Sok koronavírushoz hasonló járvány lehet, amelyre érdemes lenne már előre felkészülni. Érdemes lenne mRNS vakcinákat használni oltásra mindenhol. És kifejleszteni egy olyan gyógyszert, ami hatásos a vírusok ellen.2021. jan. 16. 22:11
1/8 anonim válasza:
Az emberiségnek inkább el kéne jutni arra az értelmi szintre, hogy napi szinten tegyen saját testi és lelki egészségéért. Ezzel nagyon sok minden megelőzhető!!
Nagyon sok betegség például bizonyítottan lelki eredetű!
4/8 A kérdező kommentje:
Én a komolyabb betegségek elleni felkészülésre gondoltam, oltással, gyógyszerekkel.
2021. jan. 17. 11:37
5/8 anonim válasza:
Kérdező, a rák az egyik vezető halálok. Állítólag meg van rá a gyógyszer, még se használják. A kemóktól nem gyógyulnak meg a betegek.
Szerinted kinek az érdeke, hogy az emberek teljesen egészségesek legyenek? Senkinek.
6/8 anonim válasza:
Érdemes lenne, csak éppen reménytelen. Több ezer vírusjelölt van egy újabb világjárványra.
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem reménytelen. Érdemes lehet felkészülni már most.
2021. jan. 18. 13:01
8/8 anonim válasza:
Dehogynem reménytelen. Melyik 20-at választod ki a 2000-ből, amelyekhez 1 év alatt kifejlesztenek egy-egy vakcinát 200 millió dollárból vakcinánként, melyet aztán a kutya sem fog használni, mert ezekből éppen nem lesz világjárvány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!