Beoltatjátok magatokat a korona ellen?
Én eredetileg be akartam, de a papám orvos, és mesélt nekem dolgokat ami azért elgondolkoztató. Például hogy kötelezően 4 év tesztelés kell minden gyógyszerre, oltásra, mert simán kijöhet egy mellékhatás 3 év után, mint például mutációs sejtosztódás(rák).
Sosem szerettem az oltásokat, én például állítólag koronás voltam a teszt szerint, mikor 2 napig kis hőemelkedéssel meg orrfolyással itthon voltam. Az 50 éves anyukám szintén kihordta lábon.
Tudom hogy van aki belehal, de ha valakit ennyire érint, megéri idegen, nem elég ideig tesztelt dolgot az ereibe lövetni?
"ha ellehetetlenítik a normális életet"
Azok lehetetlenítik el a normális életet, akik nem csak nem akarják magukat beoltatni, hanem másokat is arra biztatnak, hogy ne tegyék.
Oltastagadok takarodjatok anyatokba
Remelem kotelezo lesz az oltast
Ti meg ki lesztek tiltva minden helyrol
Erről van szó. A sok gyökér oltástagadó el akarja venni a jogomat, hogy biztonságosan szórakozhassam.
Remélem minél előbb jön a vakcinaútlevél, végre megszűnne a tumultus a strandokon, tóparton. Már úgyis elegem volt a sok idiótából, belemásznak a képembe is mindenhol. A vakcinaútlevéllel végre biztonságosan strandolhatok. Az oltástagadók sirámai nem igazán tudnak érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!