Ki mit gondol a korona vírusról?
Szerintetek ez egy kifejlesztett vírus? vagy esetleg más? Ti be fogjatok oltatni magatokat?
Sok varriációt hallottam és érdekelne több is az én rövid véleményem, hogy ez nem mesterséges vírus és az orvosok sem tudják nagyon, hogy mivel állnak szemben. Ugye beszéd zavart, esetleg stresszt is okoz és sok mást is amit én mondjuk többször is érzékeltem pl. a munkahelyemen, itthon, az utcán ugye nem mert senki nem foglalkozik senkivel. Ki találkozott még hasonló esetekkel ? Mert ugye furcsábban viselkednek az emberek mióta a vírus van, de most ez a vírus oka? vagy a vírus okozta változásoké?
Engem nem érdekel.
Nem fogom beoltatni (még) magam, mert szerintem még nem biztos, hogy ilyen rövid idő alatt kifejlesszenek valamit.
December 11 óta küzdök vele.. 10 napig voltam lázas..
38 éves nő vagyok, alapbetegség nélkül. Nem dohányzom. Mégis beteg lettem. Nagyon. A szivemre is ráment, 130 volt hetekig a pulzusom.. Még mindig köhögök, és ízületi fájdalmak gyötörnek. Lassan egy hónapja!!
Szóval szerintem nem piskóta ez a vírus. Főleg annak fényében, hogy én soha nem kaptam el még egy influenzát sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!