Koronát otthon mivel lehet kezelni?
Egyelőre a következőt csinálom:
- Napi 1 1000-es C vitamin
- Napi 1 D3 vitamin
- Napi 3 Neo Citran. (6 óránként)
- Napi 1 600-as ACC (Köhögés ellen)
Ezek segíthetnek a koronán? Ti hogy lettetek túl rajta, mit tudnék csinálni, hogy jobb legyen? A Neo Citran és az ACC jó erre?
Ízeket szagokat még érzek, lázas se voltam még, mellkastáji fájdalmaim vannak, és izom - izületi + fej fájás és köhögés.
25 éves férfi vagyok, semmilyen alap betegséggel (amiről tudnék) viszont a vártnál jobban leamortizált ez a betegség.
A neocitrán nem gyógyszer. Paracetamol, azaz megszüntetni a megfazasos tüneteket,kitágítja az ereket, ezért kidugul az orrod stb. és ennyi. ACC-t ha köhögsz, akkor érdemes, fellazítja a váladékot és kisebb az esélye, hogy felülfertőződik.
A vitaminokat felesleges ilyenkor szedni, azt folyamatosan kúraszerűen kell, az immunrendszered erősíti, kevésbé betegít meg a vírus, ilyenkor már halottnak a csók
YouTube-on kell közvetíteni, hogy mind meghalunk, mint Majka.
Amúgy ugyanúgy, mint bármilyen megfázást.
Javaslom neked a Huminiqumot. Engem tavaly az hozott ki egy elég komoly tüdőgyulladásból.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!