Covid vagy csak megfázás?
Figyelt kérdés
Múlt hét csütörtök óta beteg vagyok. Aznap kezdődött, hogy kicsit elkezdett fájni a torkom. Péntekre teljesen berekedtem és váladékot köhögtem még szombaton is. Szombat-vasárnap jobb oldalt fájt a mandulám, amikor nyeltem. Mára már csak a tüsszögés és az orrfolyás maradt, de tegnap óta nem érzem a szagokat és az ízeket. Neo citrant, Strepsilst, toroksprayt, orrsprayt használtam. Lázam, izomfájdalmam, fejfájásom egyáltalán nincs és nem is volt. Köhögés is teljesen elmúlt, csak állandóan folyik az orrom. Azt azért érdemes tudni, hogy múlt héten többször voltam kint kabát nélkül az udvaron. Volt olyan, hogy vizes hajjal is kiszaladtam fürdés után.2021. jan. 11. 17:03
A kérdező szavazást indított:
Covid-19
Megfázás
Egyéb
16 szavazat
1/10 anonim válasza:
Ide látom, hogy covidos vagy egészen párás lett a monitorom is.
2/10 anonim válasza:
Komolyan, jogosítvány kellene az Internet használathoz is, akkor nem lenne ennyi baromság.
3/10 A kérdező kommentje:
😅😅 kezdjük a te kommenteddel okostojás 😅🙅🙅
2021. jan. 11. 17:32
4/10 anonim válasza:
És ha covid, akkor mi van? Ráadásul megválaszoltad a saját kérdésed, csak észre sem veszed, mert annyira be vagy tojva a covid miatt. Mintha ez valami mers-jellegű cucc lenne, aminek 33%-os halálozási aránya van. Na akkor megérteném, de így... még a tüneteid sem súlyosak.
Sajnálom, de #2-nek igaza van.
5/10 A kérdező kommentje:
#4 🙅🙅🙅🙅🙅
2021. jan. 11. 18:24
6/10 anonim válasza:
Jólvan, ezzel mindent el is mondtál magadról :)
További jó rettegést!
7/10 A kérdező kommentje:
😅😅😅 rendben. Köszi az értelmes hozzászólást 😅😅😅
2021. jan. 11. 21:32
8/10 anonim válasza:
Már a kérdésed értelmetlen alapból, értelmetlen kérdésre hogy vársz értelmes választ? Ja de, kaptál már olyat is, csak biztos nehezen megy az olvasás. De ha még az emojikat sem tudod normálisan használni, mit is várhatunk tőled? :D
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi az ismét értelmetlen hozzászólást (szigorúan nem normálisan használt emojik nélkül)
2021. jan. 12. 02:44
10/10 anonim válasza:
Az, hogy te nem tudod értelmezni, az nem jelenti azt, hogy értelmetlen :D
Wow, van fejlődés, gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!