Sima megfázás, vagy covid lehet belőle?
Sziasztok!
Azzal kezdeném, hogy elmondhatatnul hipohonder vagyok sajnos.
Ma reggel arra keltem, hogy folyik az orrom, és be is van dugulva. Ráz a hideg. Többször mértem ma a hőmet 35,9 - 36,1 között van, szóval e téren semmi. Nem köhögök. 90%ban biztos vagyok benne, hogy egy megfázás lesz csak. Igyekszem gyúrni rá, vitamint újra előveszem, és jó kis citromos teával tuningolom az immunrendszeremet. Fáradt vagyok, húz az ágy.
(itthon dolgozom, saját vállalkozásom van, szóval bármi is ez nem fertőzöm tovább)
(Anyukám a László kórházban dolgozik, vele nem találkoztam már vagy 2 hete, remélem nem tőle jött valami rám, mondjuk neki semmi tünete nincsen)
1# jobbulást
2# írtam, hogy saját vállalkozásom van, és nem megyek sehova!
Igazából némi megnyugtatásra számítottam 😅
Elég rossz egyedül itthon lenni.
Szerencsére 2 heti élelem van itthon, így még a boltba sem kell senkit megkérnem, hogy vásároljon be nekem.
Beszéltem anyumnál telefonon, azt mondta hogy vagy az vagy nem. Ő is azt mondta, amit én is leírtam magamtól, hogy erősítsem az immunrendszeremet. Mivel fiatal vagyok ha az is, remélhetőleg ennyi az egész. Illetve mondta, hogyha holnapra rosszabb, és kicsit sem javul akkor bevisz egy tesztre a Lászlóba, akkor kiderül minden. Öcsémnek is intézett pár hete, mert tünetei voltak, szerencsére negatív lett 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!