Miert van az, hogy mindenki a Covid vakcina 5-10 eves hatasai (ami valoszineg nincs is, plane hogy addig nem is biztosit vedelmet) miatt aggodik, ahelyett hogy orulne, hogy vegre vege lesz ennek a remalomnak?
Osszes laikus ismerosom, aki amugy biologiabol is éppen csak atment, innen meg onnan hallott felinfok alapjan iteli meg, hogy najd beadatja-e a Covid vakcinat. Szerintetek itt a kormanynak vagy mas szervnek nem lenne fontos szerepe, hogy a kételyeket eloszlassa? Tudom nagykn fontos az alkotmanymodositas is, de ugy gondolom hogy jarvany idejen pont hogy fontos lenne, hogy az emberek megbizhato hireket kapjanak a vakcinakrol.
Sajnos gyik-on is azt latom, hogy a rengeteg onjelolt virologus megmondja, hogy miert veszelyes az oltas, mikozben mar milliokat beoltottak, es kb 100.000bol ha egynel volt eddig valamilyen komolyabb mellekhatas. Ehhez kepest minden ezredik magyar mar meghalt a Covid szovodmenyeitol.
A 6. kommentelő az élő példa a tájékozatlanságra.
Amikor végigmegy egy vakcina egy hosszú tesztelésen, sok száz kutató, professzor végigkiséri a folyamatot, akik rendelkeznek hatalmas szaktudással, ezzel szemben jön egy élet iskoláját végzett egyén, aki egy youtube videot megnézve, ilyen hülyeségeket ír.
Lehet választani melyiknek hiszünk... sajnos az oltásellenesek a másodiknak.
Van erre egy jó fogalom, a Dunning-Kruger effektus:
Amikor minél kevesebbet tud valaki egy adott dologról, annál inkább hajlamos túlbecsülni a saját tudását.
Ahhoz, hogy megtudd, mennyire vagy jó valamiben, pontosan ugyanazokra a képességekre van szükség, mint első körben ahhoz, hogy jó legyél ebben a dologban, tehát ha nem ért semmihez, nincs meg az a képessége, hogy észrevegye, hogy nem ért az adott dologhoz.
Sok vakcina ellenesnél ez a helyzet.
“ Ehhez kepest minden ezredik magyar mar meghalt a Covid szovodmenyeitol.”
999 meg túléli, de meghal egy 100 éves végstádiumú rákos beteg Covidban!!!
Influenzának is lehetnek halálos szövődményei, mégsem félnek tőle ennyien. Fél családomon átment ez a betegség, senkinek nem volt komoly baja. Pedig sokan több szempontból is veszélyeztetettek.
Ha meghal valaki valamiben, és Covidot találnak a szervezetében, akkor automatikusan a Covid számlájára írják.
Amúgy meg nézz meg egy KSH halálozási statisztikát. Nem haltak meg 2020-ban sem többen mint az előző években.
A legtöbben azért is mert nincs rá szükségük. Az immunrendszerük van elég erős.
Meg mert túl erősen próbálják propagálni. Amit ennyire akarnak arról az emberek megtanultak hogy jó nem lehet hisz a vezetők ellenük vannak.
A lezárásokkal kB kényszeritenék mert azt használják zsarolásnak. Most komolyan ha kvázi megzsarolnak hogy oltatsd be magad akkor te nyugodt szívvel tennéd? Mert én nem.
Fejem a falba...toroljuk el az osszes kitelezo oltast. Karosak! Emberek menjunk ki tuntetni. Le az oltakozassal. (Ennel bosszantobb buta szot meg nem talaltunk ki.)
Bennem van mikrocsíp az kenyszerit ekezetmentes irasra.
Kinai vagyok jokat rohogok lenni kicsi buta magyaron.
:-)
Biologiai tudas nulla, ezert van.
Stabat mater dolorosa...
"A többi ember meg abban hisz hogy nem veszélyes a covid, mert akik elkapták azokank is kb a 99%-uk túléli, aki belehal annak is a 99%-uknak volt eleve valamilyen súlyos alapbetegségük."
Ja, csak itt nem csak erről van szó.
Nagyon sokak meg túlélik csak komoly bajuk lesz. Ez az egészségügyet leterheli és olyan is belehal, aki mondjuk autóbalesetet szenvedett, de rá már nem volt kapacitás a covid miatt.
Ha megnézed a mostani és tavalyi heti halálozási adatokat, akkor látható a növekedés, de az is látható, hogy legalább még egyszer annyian meghalnak pluszban, mint a covidban, pl. mert hazaküldték őket a kórházból.
"999 meg túléli, de meghal egy 100 éves végstádiumú rákos beteg Covidban"
Egyrészt, idős korban már egyáltalán nem kell alapbetegség 50+ felett simán tud gyilkolni anélkül is, de legtöbbször legalább kórházig jutsz, vagyis leterheled a rendszert.
Másrészt, és ha az a 999 úgy éli túl, hogy hosszútávú szövödményei lesznek a betegségnek csak nem tudásul benne, akkor okés, hogy mondjuk 10 évvel kevesebbet él? Már tudunk pár dolgot a covid hosszútávú hatásairól és nem minden tér vissza a régi kerekvágásba.
"Influenzának is lehetnek halálos szövődményei, mégsem félnek tőle ennyien."
Hát, mondjuk kevesebb a halálos influenzás beteg.
A CDC adatai alapján évente átlagosan 30-35 ezer ember hal meg szezonális influenzában. Ugyancsak a CDC szerint már több, mint 350 ezer ember halt meg covid-ban.
Vagyis jelenleg 10-szer annyian haltak meg, pedig még egy év sem telt el, mióta Amerikában megjelent a vírus.
"Ha meghal valaki valamiben, és Covidot találnak a szervezetében, akkor automatikusan a Covid számlájára írják."
Ez pl. simán hazugság. Országonként eltér, pl. igaz lenne Dél-Koreában, de Amerikában, Angliában nem.
"Amúgy meg nézz meg egy KSH halálozási statisztikát. Nem haltak meg 2020-ban sem többen mint az előző években."
De, ha heti átlagot nézel, akkor látható, hogy több haláleset van, mint korábban.
Másrészt, a magyar statiszka valószínűleg még alul is becsüli, mivel ha meghal valaki, akkor nem feltétlenül tesztelik, így simán lehet, hogy valaki úgy hal meg covid-ban, hogy kerül be a statisztikában. Ezért figyelhető meg egy olyan többlet halálozás, ami a covid-on túl mutat.
“Ja, csak itt nem csak erről van szó.
Nagyon sokak meg túlélik csak komoly bajuk lesz”
Én senkit nem ismerek akinek komoly baja lett. Konkrétan a 60 éves cukorbeteg, elhízott anyukám és 60 éves elhízott, cukorbeteg testvérei is enyhe tünetekkel átvészelték. Sajnálom, én annak hiszek amit látok.
“ okés, hogy mondjuk 10 évvel kevesebbet él? Már tudunk pár dolgot a covid hosszútávú ”
Kétlem hogy ez így lenne, eddig se féltem a Covidtól, ezután sem fogok, nem érdekelnek a rémhírek. Ha meg meg kell halni, meg kell halni, már kétszer elkaptam, tehát úgyis mindegy. Vagyis elvileg elkaptam, amúgy teljesen tünetmentes voltam, csak a tesztek lett pozitív.
“ De, ha heti átlagot nézel, akkor látható, hogy több haláleset van, mint korábban.”
Ugyanannyian halnak meg mint az előző években. Innentől fogva nincs miről beszélni. Hogy naponta mennyien halnak meg arról volt hogy a híradóban más számot mondtak mint a tv-ben. :D legalább egyeztetnék össze a hazugságot. Aki tavaly meghalt másban, azokra most rámondják hogy Covidban halt meg.
A lényeg: nem fogok beadatni magamnak egy vakcinát egy olyan vírus ellen, ami a fél ismeretségi körömön átment anélkül hogy bárkinek bármi baja lettt volna. Egy ismerősöm se akarja beadatni, a háziorvosom nem ajánjla, az orvos unokatesóm nem ajánlja. A neten senki semmilyen hatásvadász szöveggel nem fog meggyőzni.
Végszó: aki akarja adassa be magának, de ne erőszakoljuk rá senkire.
Adios!
18 éves vagyok, 5 nap alatt kihevertem ezt a sz@r vírust, de azóta reggelente mellkasfájdalomra ébredek, ami napközben néha megismétlődik. Orvosok szerint Covid szövődménye. Köszönöm szépen, én ebből még egyszer nem kérek, biztosan beoltatom magam, miután a veszélyeztetebbek megkapták a védőoltást.
6-os válaszolónak meg üzenem, hogy nem kell ide semmilyen drága mikrochip, ahhoz, hogy manipuláljanak,kövessenek, tudjanak rólad mindent. Csak kapcsold be a TV-t, vagy nyisd meg az okostelefonodon a Facebook-ot és máris tudnak rólad a péniszméreteden keresztül a testzsírszázalékodig mindent. Csak ugye ez már nem esik le, mert gondolkozni is kell hozzá :D meg ugyebár oltás rósz bilgéc megöl mindenkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!