Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Már 3 hete tartó nehézlégzésem...

Már 3 hete tartó nehézlégzésem van.Valakinek esetleg hasonló van?

Figyelt kérdés

2021. jan. 1. 16:52
 1/5 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem hogy volt Covid teszten negatív lett.Kaptam rá 3 szemes antibiotikumot.Nem javult így elkezdtem Ambroxolt szedni...meg rosszabb lett.Felirtak végül (háziorvos) Montelukastot,előtte sosem kellett és enyhült vele.Viszont sokat nem segít most.Hol enyhül hol felerősödik ez nem tudom úgy venni a levegőt ahogy szoktam.Allergia asztma sem kizárt.Jövőhéten kedden megyek magánorvoshoz.Lefekves előtt szokott lenni egy nyugtalanság érzésem és erős szívdobogás érzés.Megmertem a vérnyomást de 119/70/80volt.Magasvernyomasos vagyok már 8eve és szedek rá gyógyszert.Az ismert betegségeim azok a következők:

Magasvérnyomás

PCOS

Inzulinrezisztencia

Pajzsmirigy alulműködés

Meg pánikbetegségrw is szedtem gyogyszert fél éve

Picit rá is panikolok az is felerősítheti viszont köhögés az van.Köpet is.Átlátszó.

De van.

Salvus vizet iszom napi 1 dl délben.

pár napja írtam ki kérdést kettőt is mert féltem...most se változott csak hátha van sorstársam..Keddnél előbb nem tudok dokihoz menni mert magándoki lesz így is.Kedden 18;15 kor már mondanak valamit...

Nem életét veszélyeztető csak fáradt vagyok kb egesznap

Vérnyomásom nem sokkal magasabb

Most is 129/76/78

Esetleg valakinek hasonló?

2021. jan. 1. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogyan kezdődött a nehézlégzésed mit csináltál? Mielőtt jelentkezett ez?
2021. jan. 2. 05:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát nagyon semmit.Itthon vagyok egy ideje.Edzeni kezdtem de nem hinném hogy befolyásolja.
2021. jan. 2. 17:37
 4/5 anonim válasza:
Nekem például pszihés dolgok miatt volt nehéz légzésem. Stressz, szorongás.
2021. jan. 10. 22:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is rátett.Kozben asztmás jellegű refluxot állapítottak meg nalam.Légzésfunkcio vér oxigén szint is jó volt.Kaptam savlekötőt.
2021. jan. 10. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!