Már 3 hete tartó nehézlégzésem van.Valakinek esetleg hasonló van?
Hozzáteszem hogy volt Covid teszten negatív lett.Kaptam rá 3 szemes antibiotikumot.Nem javult így elkezdtem Ambroxolt szedni...meg rosszabb lett.Felirtak végül (háziorvos) Montelukastot,előtte sosem kellett és enyhült vele.Viszont sokat nem segít most.Hol enyhül hol felerősödik ez nem tudom úgy venni a levegőt ahogy szoktam.Allergia asztma sem kizárt.Jövőhéten kedden megyek magánorvoshoz.Lefekves előtt szokott lenni egy nyugtalanság érzésem és erős szívdobogás érzés.Megmertem a vérnyomást de 119/70/80volt.Magasvernyomasos vagyok már 8eve és szedek rá gyógyszert.Az ismert betegségeim azok a következők:
Magasvérnyomás
PCOS
Inzulinrezisztencia
Pajzsmirigy alulműködés
Meg pánikbetegségrw is szedtem gyogyszert fél éve
Picit rá is panikolok az is felerősítheti viszont köhögés az van.Köpet is.Átlátszó.
De van.
Salvus vizet iszom napi 1 dl délben.
pár napja írtam ki kérdést kettőt is mert féltem...most se változott csak hátha van sorstársam..Keddnél előbb nem tudok dokihoz menni mert magándoki lesz így is.Kedden 18;15 kor már mondanak valamit...
Nem életét veszélyeztető csak fáradt vagyok kb egesznap
Vérnyomásom nem sokkal magasabb
Most is 129/76/78
Esetleg valakinek hasonló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!