Tobb napja nehezlegzes kerulget, mintha rohamaim lennenek bizonyos helyzetben. Valakivel tortent hasonlo ?
Rohadt sok minden lehet. Leginkább banális dolgokra gondolj:
- pollenallergia (halál komolyan mondom, én majdnem megfulladok júliusban, olyan mintha beszűkülne a tüdőm, de már tizen éve, aztán elmúlik a nyár, és elmúlik ez is)
- reflux (mardossa szépen a nyelőcsövedet a sav, amit lehet, hogy nem is érzel, csak fáj a mellkasad, és fulladsz, szárazan köhögsz)
- pánikbetegség, pánikroham
Menj el dokihoz, csináljatok egy mellkasröntgent. Ha az negatív, menj el gasztroentereológushoz, nyomassatok egy gyomortükrözést is.
Ez inkább allergia lehet, rekedt én pl. refluxtól voltam sokáig, gégészeten minden rendben volt, évekkel később jött ki a gyomorégés is és a köhögés.
Agyrákod nincs, :-)) és COPD-nél szerintem váladékos a köhögés.
Menj el a háziorvoshoz, ő majd elküld vizsgálatokra és kiderül mi a bajod. Neten ne keresgélj. mert ott minden apró tünetre halálos betegség is előjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!