Van bárkinek ismerőse/rokona, aki bizonyítottan koronába halt bele, úgy, hogy nem volt más rgészségügyi problémája?
Én őszinte leszek, baromi sokáig kételkedtem a helyzet sulyossagaban. Aztan decemberben 3 ismerősöm halt meg, egy makk egészséges idős, egy betegeskedőbb idős (magasvérnyomás, cukor) illetve egy fiatal, teljesen egészséges nő ismerősöm. Továbbá nagyapám hatvanas éveiben járó testvére jelenleg is kórházban van, 3 napig nem volt eszméleténél, most úgy tűnik kis szerencsével fel fog épülni, de nagyon leepult. Bar vannak pozitív peldak is ismeretségi körömben, akik pikk-pakk felépülek.
Még mindig nem tudom mitől alakult így ez az egész jelenlegi helyzet vagy mi a cél vele-ha van-, de az biztos, hogy nem vicc és komolyan kell vennünk.
Egy hatalmas orvos mindent említ gyakorlatilag, csak a köhögést nem.
De biztos ismerősöd ismerőse köhögött is a covid től :D
A koronavírus a gyerekeknél jóval gyakrabban fordul elő, mint gondolnánk. Nemegyszer azért nem ismerik fel, nem gyanakodnak a Covidra, mert a gyerekeknél változatosabban lépnek fel a tünetek, például hányás, hasmenés vagy furcsa bőrkiütés formájában. Az ízlelés- és szaglásvesztés, akárcsak a magas láz és az elesettség, kevésbé jellemző. Másrészt a koronavírus a gyerekek esetében is járhat életveszélyes szövődményekkel.
12-es: figyelmedbe ajánlom:
Ő Orbán bábuja, faluban volt házi orvos, aztán volt amikor előbb nevezték ki, minthogy megszerezte volna szükséges végzettséget.
Persze ez nem probléma, mert képviselő is lehet egy 20 éves lány, csak ne előző nap módosítanák a törvényt hozzá.
Ember, te tisztában vagy miket beszél Cecil?
Nyunyóka,
tojás hipózás,
Csak az menjen orvoshoz aki egészséges
Azért nem feltétlen a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója a legokosabb orvos az egész világon, és rajta kívül mindenki szerint a száraz köhögés az egyik elsö tünet.
Meg egyébként is, ha 5000 orvos állít valamit, egy az ellenkezöjét, akkor én - meg minden értelmes, gondoplkodni tudó ember - a többségnek hisz, nem egynek. Ez tipikusan az autópályán szembejövö autó esete!
Link a másik 5000 orvosról?
Ez tipikusan a ha valaki a kútba ugrik mindenki követi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!