Mi ennek a latin neve: "hátsó garatfali váladékcsorgás"?
VERMOX mg tabletta - Gyógyszerkereső - Házagyvabanda.hu ...
zagyvabanda.hu › frgek-gygyszereitl-az-emberek-szmra
A WHO becslése szerint Afrikában, Ázsiában és Latin-Amerikában mintegy 1,3 ... Nevét a Connecticut állambeli Lyme városáról kapta, ahol ban leírták noha már a ... megkezdése a tünetek enyhítésére; ennek elmulasztása életre szóló krónikus állapotot eredményezhet. ... Mitől alakul ki hátsó garatfali váladékcsorgás?
Időskori nyelési zavarok - OTSZ Online - Pdf dokumentumok és e ...
hupdfs.com › dokumentum › időskori-nyelési-zavarok--o...
A hátsó garatfali váladékcsorgás (elő- kelően: postnasal drip szindróma) által okozott köhögés ... Ennek hát-. ... (Latinul a magzat jelentése fetus, az angolok .
Nekem is ilyen problémám volt évekig, főleg hideg időszakban.
Nagyon sokat kerestem a neten a témában és nekem a sós vizes orrmosás megszüntette. Illetve néha visszajön, de akkor vagy magától elmúlik, vagy orrmosás. Ráadásul a megfázást is hatékonyan lehet vele kezelni.
A neten nézz utána bátran, lehet kapni gyógyszertárban hozzá készletet.
Ha érdekelnek a részletek, írj rám privát nyugodtan.
A latin nevét és a pontos okát nem tudtam meg, de már nem is érdekel. :)
Kedves 5. Hozzászóló! Üdvözlöm! A probléma huzamosabb ideig akkor nem állt fent, amikor nem fogyasztottam gabonákat és tejtermékeket. Az elmúlt pár hétben viszont nem tartottam ezt az étrendet és újra megjelent. Így vagy a tejtermékek vagy a gabonafélék vagy a két ételcsoport együttes hatása okozhatja.
De az is lehet, hogy téves a következtetés.
Mindenesetre javasolt kipróbálni, de hosszabb ideig, nem csak pár hétig. Ha gondolja, majd írja meg a tapasztalatait. Kiváló egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!