Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem tudok fogyni mit csináljak?

Nem tudok fogyni mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy milyen orvoshoz forduljak,hogyha túlsúlyos vagyok es nem tudok fogyni? Van hogy egész nap nem eszek mert nem vagyok éhes.Ennek ellenére volt hogy híztam 3 nap alatt 4 kg-ot.Nyáron jártam biciklizni (40-50 km),sétálni, stb..De nem fogytam egy dekát sem. Mi tévő legyek? Lehet pajzsmirigy? 18/L 120kg

2020. dec. 29. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Azert nem fogysz, mert nem szamolod a kaloriakat, nem figyelsz elegge az etkezesre. Ettol fuggetlenul kerhetsz egy altalanos vervetelt+ kulon egy pajzsmirigyeset a haziorvostol, az nem art, de a kulcs a kaloriadeficit. Csak a sport nem eleg, sot.
2020. dec. 29. 19:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem értek ehhez a kalória számláláshoz. :(
2020. dec. 29. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy nem fogysz, minél nagyobb darab valaki annál hamarabb kezd el fogyni egy ideig persze. 40-50km tekeréstől egy 120kg-os ember nyáron leizzad vagy 3 liter folyadékot. Régen, mikor fiatalabb voltam 40km alatt 1 kg-val voltam könnyebb tekerés után, pedig én se túlsúlyos se fogyni nem akartam.
2020. dec. 29. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Amint latom, van interneted, tehat akar ra is kereshetsz az egeszre, nem egy nagy cucc. Ki kell szamolni azt az alap kaloriat, amire neked egy nap szukseged van, ami a szervezeted mukodesehez kell. Erre vannak online kalkulatorok, kb 5 perc az egesz. Aztan tegyuk fel, kijon az, hogy 2000 kaloria, akkor abbol kezdesnek vonj ki 300-at, tehat egyel 1700 kaloriat egy nap, es valoszinuleg fogyni fogsz. Ha sportolsz, akkor tobbet is ehetsz, illetve majd ha sulyt akarsz tartani, akkoris. Ez csak pelda volt, ez mindenkinek egyeni, szoval eloszor szamold ki, hogy neked mennyi az alap kaloriaszuksegletet.

Szerezz be egy konyhai merleget (ha nincs) es fozz magadra otthon, es minden alapanyagot merj le pontosan, ez nagyon fontos. A kaloriabazis.hu-ra pedig beviszel minden eredmenyt, es kiirja neked, hogy miben mennyi kaloria van. Diohejban kb ennyi a dolog, de olvasgass utana :)

2020. dec. 29. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Dietetikust keress
2020. dec. 29. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!