Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 2,5hete köhögök és nehezlegzes...

2,5hete köhögök és nehezlegzesem van nem dohányzok és egyre rosszabb az állapotom.Mit kéne tegyek?

Figyelt kérdés

2020. dec. 27. 18:00
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Félek szólni a szüleimnek mert ők is betegesen és sokszor voltak velem sürgősségin..tegnap is ugyanígy éreztem magam..ugyanez volt csak most rájött a pánik is meg.Esetleg ügyelet még ha kijön az meg jó?
2020. dec. 27. 18:39
 22/28 A kérdező kommentje:

Illetve ha mondjuk nagy mértékben lenne rossz a tudom állapota akkor a vérnyomásom sem lenne jó nem?

125/70/80 jelenleg

2020. dec. 27. 18:45
 23/28 anonim ***** válasza:

Na, mi a helyzet, kérdező?

Mi lett Veled? :-)

2021. jan. 7. 20:40
 24/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Asztmás refluxor állapítottak.meg nálam és refluxos eredetűnek vélik a bajom.Kaptam Pantoprazolt meg Gaviscon szükség szerint
2021. jan. 9. 22:15
 25/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkitől a válaszokat és elnézést ha picit parázósabban írtam...nem tudtam mi ez.Volt befúvós vizsgálat vagyis légzés funkciós is tökéletes lett.Ver oxigén szintem is 97%

Egyedül a pulzus volt 121 de izgultam rendesen.Viszont mondták hogy lehet ha akkor csináltak volna legzesfunkcios vizsgálatot amikor egy erősebb nehézlégzés van lehet más lenne az eredmeny.

2021. jan. 9. 23:21
 26/28 anonim ***** válasza:

Na jól van! Őszintén örülünk, hogy életben maradtál!

Nekem is vannak egészségügyi gondjaim, de éppen tegnap találkoztam egy olyan asszonnyal közterületen, aki KOMOLYABB REMÉNYSUGARAT tudott adni a gyógyulásra!

Lelkileg sokkal NAGYOBB ERŐT kezdtem magamba érezni, mintha bármilyen kuruzslóval találkoztam volna.

Ui: én ezt a HÉTKÖZNAPOK APRÓ CSODÁJÁNAK nevezném - csak azért, hogy JÓL FOLYTATÓDJON EZ AZ ÉV - a tavalyi COVID19 tömeges haláleset után. (A folytatódást azért írtam, mert már január 10. éjszakáját/hajnalát mutatja a naptár.) Ez már nem annyira kezdet, hónap közepe van.

2021. jan. 10. 02:30
 27/28 anonim ***** válasza:

Azt is megkérdezném, hogy EDDIG KINEK HOGYAN ALAKULT ez az esztendő?!

Bocsánat az off-ért - csak kíváncsi vagyok.

Ui: hátha valakinek jó híre van szintén az egészségi állapotával/emberi kapcsolataival - és egymást tudjuk lelkesíteni.

26-os válaszoló

2021. jan. 10. 02:31
 28/28 A kérdező kommentje:
26 is válaszoló örömmel olvasom hogy lelkileg reményt adott egy asszonny neked.Foleg ezekben az időkben..nagyon sokat számít ez..én ezt a lelki jólétet meditálással szoktam csinálni és nagyon sokat segít.Sokat számít ez is hogy valaki ide leírja mi a baj és kap választ.Akarmilyen is.Kaptam én is már olyan választ hogy néztem hogy mivan?De végül beláttam..nem szabad panikolni...mégis mindig itt lyukadtam ki pedig van szereto családom és párom.De egy dolgom nem volt meg..lelki békém.Meditacio által megtaláltam.Es nem vagyok vallásos de ítélkezni sem ítélkezem.💗
2021. jan. 10. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!