2,5hete köhögök és nehezlegzesem van nem dohányzok és egyre rosszabb az állapotom.Mit kéne tegyek?
Az a helyzet utolsó hozzá szóló hogy nekem nem ennyire súlyosak a tüneteim és a pánik mondjuk rátesz egy 100%bol egy 60at
Őszinte vagyok így van
De a többi az valós
Félek hogy a január 5 messze van
És most a tüdőembólia vagy rák vagy ilyenek vannak a fejemben hogy ott maradok...
Megfulladok
És ennyi..és nem tudnak időben kezelni
Egyszerűen
..
Az ismételt teszt nem valószínű, hogy ingyenes lesz! Arra mindenképpen készülj fel lélekben!
A hatósági ára még mindig 19.500 ft lehet (ennyit tudok, hogy max. ennyit lehet elkérni érte.) Kormányzati rendeletről értesültem - talán még szeptemberben lehetett, ha jól emlékszem.
Komolyan??Háziorvos küldd akkor is ennyi?
Úristen
Amúgy lázam nemmis volt
Nem tudom hogy ez mennyire koronavírus gyanús tünetek
Csak azért mert inkább valami asztma vagy allergiás...tünet? nemtudom pontosan
Úgy tudom, hogy a pajzsmirigy probléma és a nőgyógyászati betegség (ha jól olvastam egyik kommentedben, ezek is igazoltan fennállnak Nálad,) ADÓKEDVEZMÉNYRE JOGOSÍTHATNAK!
Szerintem nézz utána, mert én valami ilyesmit olvastam (lehet, hogy a NAV honlapján, de nem biztos, hogy ott... talán tudsz még egy ingyenes teszthez jutni, de nem vedd 100 %-nak.)
14-es válaszoló voltam.
Utolsó hozzászóló rendben utána nézek mindenképpen
És köszönöm a többieknek is hogy próbálták valamit írni illetve nem basztatok le.Sajnos nehéz lenyugodnom mert attól félek valami súlyos bajom lesz.(attól félek hogy megfulladok..meghalok)És nem tudnak segíteni rajtam
De nyugtatom magam picit hogy se lázam se más vérnyomás bajom...az olyan hirtelen nincs..Barátom is nyugtat de őszintén szólva be vagyok szrva..
Jut eszembe inzulinrezisztenciam is van
Olvastam ha fent van okoz az is nehezlegzest.Tegnap kaja után volt 7.2
Nemtudom az szerintem nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!