Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 2,5hete köhögök és nehezlegzes...

2,5hete köhögök és nehezlegzesem van nem dohányzok és egyre rosszabb az állapotom.Mit kéne tegyek?

Figyelt kérdés

2020. dec. 27. 18:00
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Az a helyzet utolsó hozzá szóló hogy nekem nem ennyire súlyosak a tüneteim és a pánik mondjuk rátesz egy 100%bol egy 60at

Őszinte vagyok így van

De a többi az valós

Félek hogy a január 5 messze van

És most a tüdőembólia vagy rák vagy ilyenek vannak a fejemben hogy ott maradok...

Megfulladok

És ennyi..és nem tudnak időben kezelni

Egyszerűen

..

2020. dec. 27. 18:25
 12/28 A kérdező kommentje:
Akkor lehet még kéne ismételni azt a tesztet..úgy olvastam tőletek.
2020. dec. 27. 18:26
 13/28 anonim ***** válasza:
Tehat voltal mar az ugyeleten/surgossegin es hazakuldtek?
2020. dec. 27. 18:28
 14/28 anonim ***** válasza:

Az ismételt teszt nem valószínű, hogy ingyenes lesz! Arra mindenképpen készülj fel lélekben!

A hatósági ára még mindig 19.500 ft lehet (ennyit tudok, hogy max. ennyit lehet elkérni érte.) Kormányzati rendeletről értesültem - talán még szeptemberben lehetett, ha jól emlékszem.

2020. dec. 27. 18:29
 15/28 A kérdező kommentje:

Komolyan??Háziorvos küldd akkor is ennyi?

Úristen

Amúgy lázam nemmis volt

Nem tudom hogy ez mennyire koronavírus gyanús tünetek

Csak azért mert inkább valami asztma vagy allergiás...tünet? nemtudom pontosan

2020. dec. 27. 18:30
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem voltam sürgősségin ezzel a panikkal igen és konkrétan haza küldtek.most meg hogy koronavírus van félek hasonló lenne vagy nemtudom
2020. dec. 27. 18:32
 17/28 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy a pajzsmirigy probléma és a nőgyógyászati betegség (ha jól olvastam egyik kommentedben, ezek is igazoltan fennállnak Nálad,) ADÓKEDVEZMÉNYRE JOGOSÍTHATNAK!

Szerintem nézz utána, mert én valami ilyesmit olvastam (lehet, hogy a NAV honlapján, de nem biztos, hogy ott... talán tudsz még egy ingyenes teszthez jutni, de nem vedd 100 %-nak.)

14-es válaszoló voltam.

2020. dec. 27. 18:35
 18/28 anonim ***** válasza:
Mármint a PCOS-t is újabban olyan betegségnek számítják be, amivel akár le is lehet százalékolni a beteget - ez az idei évtől van így.
2020. dec. 27. 18:36
 19/28 anonim ***** válasza:
Regebben kuldtek haza (tehat nem a mostani panaszaidhoz kapcsolodoan)? Lehet erdemes lenne ujra elmenni, nehezlegzes nem jatek. Legalabb gondolom megmernek a veroxigenszinted.
2020. dec. 27. 18:37
 20/28 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászóló rendben utána nézek mindenképpen

És köszönöm a többieknek is hogy próbálták valamit írni illetve nem basztatok le.Sajnos nehéz lenyugodnom mert attól félek valami súlyos bajom lesz.(attól félek hogy megfulladok..meghalok)És nem tudnak segíteni rajtam

De nyugtatom magam picit hogy se lázam se más vérnyomás bajom...az olyan hirtelen nincs..Barátom is nyugtat de őszintén szólva be vagyok szrva..

Jut eszembe inzulinrezisztenciam is van

Olvastam ha fent van okoz az is nehezlegzest.Tegnap kaja után volt 7.2

Nemtudom az szerintem nem sok.

2020. dec. 27. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!