Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ki nem oltatná be magát...

Everlight kérdése:

Ki nem oltatná be magát semmiképpen a vakcinával?

Figyelt kérdés

2020. dec. 27. 02:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/125 anonim ***** válasza:
28%

nem értenek hozzá sokan, és könnyebb elhinni az összeesküvés elméleteken bizonyos szinteken

nem meglepő, direkt vírus megölni öregeket, hogy ne kelljen nyugdíjat fizetni, mert ugye utánpótlás nem is lesz, mindenki megreked abban az életkorban, ahol van

a bolygónk is lapos

az idegenek irányítanak a háttérből

chemtrail

stb

2021. jan. 6. 13:26
 112/125 anonim ***** válasza:
44%
#111 egy idióta...
2021. jan. 6. 14:59
 113/125 anonim ***** válasza:
100%

Kaptam rózsahimlő oltás mégis, elkaptam.Sőt még másokat is megfertőztem vele.

Tetanuszt is kaptam vagy két éve és attól bizony egy hétig legalább olyan beteg voltam fel se -bírtam kelni az ágyból.

2021. jan. 7. 17:29
 114/125 anonim ***** válasza:
85%
A vakcinahívőknek itt egy hitvatalos adat az USA Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatalától (FDA), hogy a COVID vakcinák rövidtávon milyen mellékhatásokkal járnak (a hosszútávúak még egyértelműen nem lettek kiszűrve). Jelenleg 22 ismert mellékhatás van, köztük van a HALÁL, sztrók, befolyásolhatja a terhességet, plusz fokozhatja a betegségeket, azontúl arcbénulás, szívleállás, légzés leállása. Ez csak pár mellékhatás. Hivatalos oldal: [link]
2021. jan. 10. 14:41
 115/125 anonim ***** válasza:
56%

Akkor lássunk egy már elég rég óta engedélyezett, használatban lévő antibiotikum (Levofloxacin) lehetséges mellékhatásait:

Allergiás reakció, melynek jelei lehetnek: bőrkiütés, nyelési vagy légzési nehézség, az ajak, arc, a torok vagy nyelv duzzanata.

Esetleg gyomorgörccsel és magas lázzal jelentkező vizes hasmenés, amely időnként véres lehet. Ezek súlyos bélproblémára utalhatnak.

Az inak és ínszalagok fájdalma és gyulladása, melyek szakadáshoz vezethetnek. Leggyakrabban az Achilles ín érintett.

Görcsrohamok.

Égető érzés, bizsergés, fájdalom vagy zsibbadás. Ezek az úgynevezett "neuropátia" tünetei lehetnek.

Súlyos hólyagosodással és hámlással járó bőrkiütés az ajak, szem, száj, orr vagy nemi szervek körül.

Étvágytalanság, a szem és bőr sárga elszíneződése, sötét vizelet, viszketés vagy hasi érzékenység. Ezek a májműködés zavarára, illetve végzetes májelégtelenségre utaló tünetek lehetnek.

Pedig ez az előírásoknak megfelelően 10-15 évig lett fejlesztve... ÚRISTEN MINDMEGHALUNK!!!!!

2021. jan. 10. 16:42
 116/125 anonim ***** válasza:
32%

114,es a covidnak milyen mellekhatasa van akkor es mennyivel nagyobb as eselye h abban meghal mint a vakcina mellekhatasaitol? Eddig 1/100000 beoltottnal tapasztaltak komolyabb tuneteket.

Algopyrin is lehet halalos, meglepo?

Nem.

2021. jan. 10. 17:20
 117/125 anonim ***** válasza:
80%

A Covid oltásnak alig vannak mellékhatásai. Ezenkívül megvéd a koronavírustól.

Az angoloknál már hetekkel ezelőtt több mint 1 millióan beoltották magukat.

Izraelben is szerintem már megvan a 2 millió beoltott személy. Az teszi jól, aki beoltatja magát.

Minél jobban betartják a szabályokat, hordani kell a szájmaszkot, kezet kell fertőtleníteni, annál kevesebb ember lesz beteg, és annál hamarabb vége lesz a járványnak.

2021. jan. 10. 17:53
 118/125 anonim ***** válasza:
74%
#114: úgy néz ki, nem tudsz angolul vagy szövegértési gondjaid vannak. Az Általad behivatkozott oldal nem a Covid vakcina mellékhatásait, hanem az FDA által figyelendő mellékhatásokat írja le. Ez az anyag a vakcinák engedélyeztetése előtt jelent meg. Kérlek, ne próbáld meg félrevezetni másokat.
2021. jan. 10. 23:41
 119/125 anonim ***** válasza:
100%
114-essel kell egyetértenem
2021. jan. 11. 14:53
 120/125 anonim ***** válasza:
100%
114 Ez egy PDF ami egy előadás során vetítetek. A felsorolt mellkhatások nem olyanok amik már jelentkeztek, hanem amire figyelni és vizsgálni kell ha esetleg elöfordulnak.
2021. jan. 15. 20:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!