Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy pszichiáter (semmiképpen...

Egy pszichiáter (semmiképpen nem pszichológus, ő nem orvos) miket mondd el a szülőknek?

Figyelt kérdés
Szüleimnek nem mondok semmit se, nem is értik meg, és megyek pszichiáterhez, ő mit fog mondani a szülőknek? Mert titoktartás kötelezi, de szó nélkül nem fogja hagyni a szülőt. 16/f

2016. nov. 21. 07:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A betgségedről,állapotodról felvilágosítja őket,illetve a kezelésről,de azt nem fogja elmondani,amit Te mondasz neki. Úgyhogy nyugodtan mondjál el mindent,mert ahhoz,hogy tényleg segíteni tudjon neked,mindenről tudnia kell!
2016. nov. 21. 09:42
 2/12 anonim ***** válasza:
10%
a segítség sajnos egy pszichiáter esetében abban merül ki jelenleg,hogy ír egy receptet...aztán utána az özönvíz...kedves utolsó pszichológus asszony
2016. nov. 21. 10:37
 3/12 anonim ***** válasza:

Mi bajod van a pszichológussal?

Az, hogy az irodájában nem függ a feje felett a diploma és nincs kint az ajtaján a dr. szócska?

Vagy esetleg már óriási tapasztalattal rendelkezel a pszichológusokkal kapcsolatban?

2016. nov. 21. 10:49
 4/12 anonim ***** válasza:
kivel van nekem bajom? nem tudsz olvasni a sorok között? egy rejtvény számodra a magyar nyelv? azt írtam,hogy a pszichiáter nem fog "mélybeszélgetésbe" bocsátkozni,az nem az ő dolga... a pszichológus legalább nem tud ártani....aki érti érti
2016. nov. 21. 11:09
 5/12 anonim ***** válasza:
////////////kedves utolsó pszichológus asszony: kedves utolsó (választ adó) pszichológus asszony../////////( már egy ideje figyelem a 85 százalékos hsz-eket a témában ,és nem tartom rossznak ,hogy szintén szakmabeli van a fórumon.
2016. nov. 21. 11:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. nov. 21. 15:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Kedves 2! Egy lelkiismeretes pszichiáter nem csak recepteket ír fel. Persze ez sokszor,főleg az állami rendeléseken leginkább "ráérő" idő függvénye.
2016. nov. 21. 18:12
 8/12 anonim ***** válasza:
7-es..ja hogy magán pszichiáter?óránként 30 ezerért én még a fallal is beszélgetnék bármiről...
2016. nov. 21. 19:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Gondolom,te már jártál pszichológusnál és pszichiáternél. Mit tapasztaltál?
2016. nov. 21. 19:43
 10/12 anonim ***** válasza:
mit tapasztaltam?hát így 20 év tapasztalattal azt mondom,hogy inkább a pappal meg a sírásóval beszélgetek.:)
2016. nov. 21. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!