Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyi haláleset lesz majd...

Mennyi haláleset lesz majd köszönhető a felelőtlen karácsonyi családi összejöveteleknek köszönhetően?

Figyelt kérdés
Mi idén kihagyjuk a rokoni látogatásokat. Csak szűk körben, 4en ünneplünk.

2020. dec. 24. 15:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
Aki feltesz ilyen b@lf@sz kérdéseket, az nem jár reggelente munkába Budapesten. Ha járna, nem kérdezősködne hülyeségeket.
2020. dec. 25. 07:44
 12/18 A kérdező kommentje:
Mi ebben a hulyeseg? Szerinted a csaladok nagy tesze maszkban talalkozik iden? Ketlem. En kerulom a buszos kozlekedest amennyiben mod van ra, de ujabban senkit nem latok maszk nelkul szerencsere tomegkozlekedesen.
2020. dec. 25. 13:17
 13/18 anonim ***** válasza:
79%

1. Aki meghal, az covidos volt. Ha a fejére esik egy zongora, akkor is covidban halt meg. Ennyit a statisztikáról.

2. Vannak ismerőseim, akik nagyon betegek voltal, tipikus covid tünetek: magas láz, gyengeség, íz és szaglás vesztés, esetleg pozitív tesztes családtag, de a teszt negatív lett. Illetve több olyan ismerősöm is van, akinek 0 tünet, makk egészséges és pozitív lett a tesztjük. Ez kötelező munkahelyi teszt, de ha nem tesztelték volna őket, ki se derül. Na akkor mennyire megbízhatóak ès hitelesek a teszt eredmények?

3. Vakcina. Előszőr azt mondták, hogy ez nem védettséget ad, hanem a szövődmények miatt kell. Meg hogy könnyebben átvészelje az ember a betegséget. A napokban már arról beszélnek, hogy védettséget ad.

Tudom, hogy van vírus. Tudom, hogy egyes emberekre veszélyes. De nem tudok hinni ilyen ellentmondásos statisztikákban.

4. A karácsonyi tilalom feloldás már igazán nem oszt/szoroz. Ha valaki fertőz, akkor 18 órakor is fertőz, meg 21 órakor. A tilalom felesleges, mert 20 óráig mindenki mászkálhat. A vírus nem nézi, hogy mennyi az idő.

2020. dec. 25. 23:11
 14/18 everlight ***** válasza:
41%
Egy sem mert nem veszélyes ,az embernek van egy immunrendszere ami ha nem működne nem élne az ember
2020. dec. 25. 23:43
 15/18 A kérdező kommentje:
13)Munkahelyen gyakran ezt a gyorstesztet alkalmazzák amit bar az orvosok megbizhatonak tartanak, sokaktol hallom hogy felrevezeto eredmemyt adott. PCR teszt viszont teljesen megbizhato. Amikor megvoltak a tuneteim, pozitivra tesztelt. Amikor utazashoz kellett, es nem volt semmi tunetem, nwm voltam beteg akkor negativra termeszetesen.
2020. dec. 25. 23:52
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
13 vagyok. A megnevezését nem tudom, de az a teszt, amit bedugnap az orrukba, és 2 nap múlva van eredmény. De a lényegen nem változtat, hogy miért gondolom ezt a covid statisztikáról. A statisztika eredményét úgy alakítják, ahogy akarják.
2020. dec. 26. 05:49
 17/18 anonim ***** válasza:
30%
3-4000
2020. dec. 26. 07:34
 18/18 anonim ***** válasza:
58%
Ugyanannyi mint eddig is a tobbi influenzaszezonban.
2020. dec. 26. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!