Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lenne akkor hogyha végre...

Mi lenne akkor hogyha végre nem vennénk tudomást erről a covidról és abbahagynák, a napi fertőzés, halálesetek mérési statisztikát?

Figyelt kérdés
Tök feleslegesnek érzem ezt az egészet. Pánikoltatnak mindenkit.
2020. okt. 20. 16:11
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Akkor nem kellene mindennap erről kérdést kiírni.
2020. okt. 20. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:
57%

Abszolút egyet tudok érteni veled. Engem szabályosan dühít az egész. Ennek a járványnak tulajdonképpen nem a megbetegedési rátája a legtoxikusabb, hanem a pánikkeltés és (ami még szembetűnőbb) az emberek közti állandó inzultus. Az új iskolámban állandó konfliktusforrás, hogy valaki egy pillanatra leveszi a maszkot például (különben én a maszkban se hiszek minden esetben). Azzal se tudok azonosulni, hogy ennyire infernálisan megváltozott negatív irányba a közhangulat.

A 2010-es éveknek a hangulatával baromira tudtam azonosulni. Amolyan színes, fesztiválos, pergős hangulatú volt ez a kor, melyben akkora szabadsága volt a lakosságnak, mint még soha. Ez most már a múlté. Ez a közhangulat, ami kialakult az évtized végére, biztosan rá fogja nyomni a bélyegét a jövő évtized egészére. Ebben az újonnan kialakult korban most már nem az számít, hogy mennyire vagy kreatív, vagy egyéni, meg mennyire aknáztad ki a lehetőségeid. Most már az számít, hogy mennyire ügyesen követed az előírásokat és, hogy mennyire vagy irányítható és befolyásolható állampolgár.

És ha már irányítás: Azt hiszem a Mein Kampf-ban is elhangzik, hogy a legjobban a félelemben élő népet lehet irányítani. Természetesen nem vagyok Hitler párti, de ebben egyet tudok vele érteni. És ha ebből indulunk ki, egy eléggé disztópikus jövőképet kapunk végül a fejünkben. Tegyük fel, hogy a vírust szándékosan terjesztették el, avagy nincs is olyan formában, ahogy mondják. Lehet, hogy csak azért fújták fel a járványt ennyire, mert a szinte egyeduralkodó kapitalizmust úgy akarják globális szinten megerősíteni, hogy bepánikoltatják az embereket, ezzel irányíthatóbbá téve őket? Ezzel pedig egy új "Globális Kapitalista Diktatúra Rendszert" építenének ki a vezetők, mely már a nevében ellentmondásosnak hanzik, de az emberiség történelme alapján ezt is kinézem a fajunkból.

Egyébként nem zárom ki ezt az elméletet, mert végülis a bevándorlással is hasonlóan keltették a pánikot, de azzal nem sikerült megfogni az embereket annyira. Ezzel a járvánnyal viszont már igen. És ez azért sikerült, mert előbb jött a pánik, aztán a szabályozás (fordított esetben a lakosság felkelését tapasztalnánk) és végül az államonként eltérő vészhelyzeti diktatúra jelensége, mely tudomásom szerint utoljára a Római birodalomban volt jellemző.

Ha igaz lesz, amit írtam, akkor egy olyan világ vár ránk, ahol az fog igazán számítani, hogy a felvilágosultabb polgárok mennyire tudják megtartani a józanságukat (vagy ahogy én szoktam mondani a "szenitijüket"). Ebben a disztópikus világban csak az értelmiségiek tölthetik be a másik ellenpólust. Nem az egészségünk a legfontosabb, hanem, hogy mennyire nem dőlünk be ennek az egész propagandának.

2020. okt. 20. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:
22%
Ignoralni nem lehet, mert a cél az oltas es népességcsökkenés ezáltal
2020. okt. 20. 16:51
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
Fel éve nem követem a COVID-dal kapcsolatos dolgokat, nem nézek híreket nem olvasok utána és nem vagyok hajlandó mar erről beszélni. Fogalmam sincs hogy állunk jelenleg, nem gondolkozok de főleg nem panikolok ezen. Szedek vitamint és mosok kezet mint mindig, és viselem a maszkot mert bírságot nem akarok fizetni, de ennyi. Ignorálni a sok kamu hírt mindenkinek van lehetősége :)
2020. okt. 20. 17:25
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
2000 óta minden évben van egy világvége, de még mindig itt vagyunk. Ugyanúgy jönnek a csekkek, ugyanúgy dolgozni kell, öregszünk is szépen, szóval csak mosolyogni tudok a hisztin. Évek óta nincs tévém, nem is lesz, neten nézek vígjátékokat, mert így döntöttem. Aki akar az pánikoljon, nekem erre se időm, se kedvem.
2020. okt. 20. 18:48
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Az oldalon mindenki le van pontozva aki nem osztja a pánik keltést?🤔
2020. okt. 20. 20:00
 7/10 anonim válasza:
0%
Én magasból szarok erre a kamura. Nem érdekel. Gödényista lennék ha az is nem lenne egy gyökér egyébként.
2020. okt. 20. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg a svedeket
2020. okt. 26. 20:49
 9/10 A kérdező kommentje:

#3 A népességcsökkenés egy hoax, csak a jobboldal találta ki, hogy legyen min csámcsogni. 8 milliárdan élünk ezen a bolygón, baromság ez.

Sokkal jobb lenne, hogyha abbahagynák ezt a hisztit nem mérnék, hogy egy nap hányan betegednek halnak meg. Mind meghalunk a végén nem tök mindegy? Inkább élvezzük azt ami van. Ennyi! Mérjük azt is, hogy hányan betegnek halnak meg rákban? 444-et utálom a legjobban. Ők terjesztették legjobban a koronahisztit. Álliberálisok is, mert istenítették a kínai intézkezdést. Bárcsak a kormány valahogy beszántaná azt a hulladék oldalt. Rosszabb, mint a 888. Belpesti álértelmiségi libsik meg odavannak érte. Fúj!

2020. okt. 27. 14:08
 10/10 anonim ***** válasza:
2020. nov. 1. 21:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!