A kovid angliai mutációja milyen tüneteket okoz? Miben más? Akin át ment a kovid.. Azt mennyire üti ki a mutalodott kovid?
Azért teszem fel a kérdést, mert angolul nem tudok. Magyar oldalakon nem látom tisztán a választ.
Szkeptikusok ne is írjanak.. mert magam is át mentem kovidon.
K. öszönöm!
#8 itt volna a link, ami tartalmazza az agykárosodást is, ne haragudjatok, az agy kötőszöveti állományával kapcsolatban tévedtem, de feltételezésem szerint azt is károsíthatja, hiszen maga a SARS-Cov-2 kötőszövetet támadja.
Először is kedves agymosott tudatlan testvérem!
Nincsen ez a vírus !
Nézzétek meg David Icke vilagjarvany cimu videojat! Fent van már magyar felirattal videan!
Tobb mint 2 oras.
Jo szorakozast hozza !
Nyiljon fel a szemetek mindannyiotoknak arra kérem a Jó Istent!!!!
lolvid nem létezik. Nincs járvány, Nincs vírus.
Nincs semmi mutáció. Az egész színház, arra megy ki, hogy örökké minden le legyen zárva, és amíg ők, az elit (gates, fauci, rotschildek meg a többi sátánista pedofil) élnek, mint marci ehvesen, addig te az ő rabszolgájuk leszel. ;)
@14 - propaganda, hisztéria. Ha sokat mondod maganak, hogy biztos lázas vagy, be fogsz lázasodni. Ezt tudják már ezer éve. Azért van "bajod", mert sem tápanyagot nem viszel be, sem mozgást az életedbe. MIvel a szervezetedben kezdenek elhalni a mindenféle sejtek stb, ezért azok eltávolítása nem fog menni rendesen, mert tápanyaghiányban szenvedsz, és mint egy jó, agymosott birka, stresszelsz mindenen. Na ez a kettő (stressz+tápanyaghiány) pont kell ahhoz, hogy beteg legyél, ugyanis toxikus a szervezeted. A többit meg már hozzá képzeled.
Ha meg még bbárányabb vagy, és a szájzárat is hordod, akkor meg nézz utána annak, mit okoz azok viselése. (megsúgom: légúti betegségeket okoz)
# 17 c d multi vitamin q10 béres csepp. Változatos étrend mozgás mentális rend és baj nem lehet. Teljesen egyet értettem veled!
Aztán mit ad Isten. Elment a szaglásom és be lazosodtam.. Stb. Covid teszt pozitív.
10 naponta teszt h vissza mehessek dolgozni. 4. Kör jön remélem negatív lesz.
Akkor ilyenkor mi van?
Pont nem érdekelt a propaganda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!