A kovid angliai mutációja milyen tüneteket okoz? Miben más? Akin át ment a kovid.. Azt mennyire üti ki a mutalodott kovid?
Azért teszem fel a kérdést, mert angolul nem tudok. Magyar oldalakon nem látom tisztán a választ.
Szkeptikusok ne is írjanak.. mert magam is át mentem kovidon.
K. öszönöm!
Ugyanazokat a tüneteket okozza, mint az eddigi összes mutáció, viszont sokkal nagyobb eséllyel károsíthatja az agyhártya kötőszöveti részét, mert a covid a kötőszövetet támadja.
Valamint 70%-al nagyobb eséllyel fertőz, mint az eddigi mutációk.
Google Chrome böngészőben jobb egérgomb az oldalon, fordítás magyar nyelvre.
Elég jók már a fordítóprogramok.
#1 Köszönöm!
#3 Köszönöm!
Nem kell óriási dolgokra gondolni. Nagyjából annyi, hogy a "normáls" covidhoz képest 70%-al több vírus termelődik a testben = ennyivel több is ürülül az emberből tüsszögéssel/köhögéssel = ennyivel jobban fertőz.
Az oltás 99%, hogy jó lesz rá.
1-es masood be kinkkent a foirrasat ennek az agyszovetes blodsegnek!
Kerdezo en tegnao bujtam vegig angolul, amit tudtam eü oldalakon stb. Csak annyit talaltam, a 70%-kal fertozobbon kivul, hogy valami kb18 helyen valtozott a genetikai allomanya a sars cov2-nek, ami eddigi ismeretuk szerint a tuskeit erinto valtozast okozott,amivel az emberi sejtekhez kapcsolodik eleve. Tehat az ert fertozobb, mert jobban kepes a sejtjeinkhez tapadni es igy nagyobb esellyel is jut be...viszont mivel csak a tuskeit erintette a mutacio, igy az oltasok hatekonysagat ez nem befolyasolja.
Nem tudom mennyire volt ez igy ertheto, remelem nagyjabol. Az alap, hogy ha van egy virus vagy barmi egyeb korokozo, akkor annak fertozokepessege es megbetegito kepessege van. Az elobbi valtozott most a koronanal, igy jobban fog terjedni. Az utobbi nem.valtozott az eddigi taoasztalatok szerint. Ez ettol fuggetlenul eleg nagy gond, mert igy pl. Ha 1 embertol elkapna 10 masik, akkor most 17 masik kapja majd el, ha ez a tipis fertozi meg. Es igy nem 10bol 2 kerulne lelegeztetore hanem 17bol mar 3...(bocs a szamok kitalaltak, mert a valos szamok ugye azok jival kisebbek blabla, de igy erzekeltetesnek ez jobb).
Tehat tunetileg mindne ugyanaz, csak jobban le fogja az eüt terhelni es ezert tobb halottra lehet szamitani.
Nem az emberek össze ugrasztása volt a célom.
Mindenkin köszi az érdemi hozzá szólást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!