Van olyan ember akit hiv fertőzés ellen kezelnek vagy aid-s ellen???
Lehet tévedek, de úgy gondolom a 10-es válaszoló egészségügyi dolgozó. Én is, tehát tudjuk miről beszélünk Neked.
A külsőleg bevitt STH káros hatásai: hordóhas, növekszik a rákos elváltozás kockázata, pre-diabétesz(cukorbetegséget megelőző állapot), homlok- és arc deformitásai.
Tehát felesleges kg-ok nélkül jókat tudsz majd szexelni, viszont minden kórság elér amit felsoroltam.
10es vagyok es nem vagyok eü-s, csupan jól informalt.
Fogd fel kerdezo, legálisan nem fogsz tudni ilyet szerezni. Nyilvan illegalisan igen, de nem konnyu, megfelelo kapcsolatok kellenek hozza.
Egyebkent a bajaidra vannak mas gyogyszerek amik olcsobbak es erre valok. A növekedési hormont meg mindig nem alvasra es traumakra adjak..
Latom nem erted. Ha fizikai trauma ert akkor arra a fajdalomcsillapitas a megfelelo. Ha mentalis trauma, akkor arra szorongasgatlok, nyugtatok, antidepresszánsok valok.
A novekedesi hormon teljesen mas betegsegekre valo. Te ilyet az orvosnak nem fogsz tudni prezentálni igy o nem fogja felirni.
Illegalisan meg nehez beszerezni.
Felfogtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!