Ha arra gyanakszom, h gombás fertőzésem van, de semmiképp se szeretnék elmenni az orvoshoz és Canesten Combival kezelném magam, akkor az árthat, ha mégse gombám lenne?
Nem igazán, legfeljebb nem segít.
Ha nem múlik el néhány nap alatt, akkor el kell menned orvoshoz.
Mennyi idős vagy?
Ezt olvasd el!
"Honnan tudja, hogy a hüvelygyulladását gomba okozza?
Mellesleg csak gombából 3 féle, baktériumból és vírusszerű szervezetből 20-nál többféle okozhat fertőzést! Ezek más-más kezelést igényelnek. Történt kivizsgálás?
A canestenes ostoba tv reklámot be kellene tiltani, mert a nőket az orvoshoz menetel helyett egy 30 éves elavult gyógyszer használatára, öngyógyításra biztatják.
Mellesleg az elhanyagolt folyás méhszájsebet okozhat, ami már a méhnyakrák előszobája. A hüvelygyulladás kórokozói megbetegíthetik a húgyhólyagot, sőt akár a vesét is.
Tehát nem lehet félvállról venni!
Mielőbb menjen orvoshoz a szakszerű kezelés érdekében!
Nagyon vigyázzon a higiénére!
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István"
Főleg ezt a részt.
Egyet értek az előttem szólóval... Saját sztorim..
Folyton visszajött a gombás fertőzésem, jártam már emiatt egy sztk-s nődokinál, ő is canestent javasolt. De 1-2 hét, mindig előjött (a párommal évek óta együtt vagyunk, őt is kezeltük). Aztán így eltelt 3 év. A gomba jött, ment, én már nem foglalkoztam azzal, hogy nőgyogyihoz járjak, mert úgyis csak a canestent ajánlja (gondoltam én). Ha nagyon kellemetlen volt, bementem a gyógyszertárba,és vettem egyet.
Ma már ott tartok, hogy hetek óta tartó vesefájdalom, röntgen, uh, vizelet-és vérvizsgálat után kiderült, hogy a gombás fertőzésem a húgyhólyagomat is megbetegítette, ez kiderült a vizeletemből... Most pedig kereshetek magán nődokit, fizethetek tízezreket, és imádkozhatok, hogy ne legyen nagyobb baj...
Szóval: NYOMÁS A NŐDOKI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!