Elmúlhat így a hüvelygombám?
kb. 2 hete kezdett el viszketni és volt egy kicsi fehér folyásom,viszont a második hétre elmúlt a fehér folyás de a kicsi viszketés megmaradt.Vettem Canesten kombit de ilyen hüvelykúpot nem akarok felrakni,csak a krémet szeretném használni.Egyébént inkább kivűl a csiklómnál viszket minthogy a hüvelyemnél.Viszont a menzesem most jött meg ugyh még várat magára a krém is.
Lehetséges hogy magától elmúljon a hüvelygomba?és hogy csak a krémtől elmúljon az amúgy is minimális tünet?
Orvosnál nem voltam és nem is nagyon szeretnék menni.
Magától nem fog elmúlni! Ha elmúlik a menzeszed, akkor azonnal a kúp! Ha tampont használsz, a krém akár mehet azonnal is.
Ha attól sem múlik e, akkor meg doki! Nemcsak gombától lehet, hanem bakteriális eredetű is...
És mindaddig, amíg nem múlik el, kerülni kell a nemi életet, és ha van partnered, őt is ajánlatos kezelni, legalább kenőccsel!
még szűz vagyok,nincs partnerem
de ha csak krémet használok attól nem múlik el?
A krém leginkább a viszketést enyhíti, és külsőleg kezel, szóval inkább csak átmeneti megoldás. Mivel a gomba a hüvely nyálkahártyájának betegsége, a krém nem lesz elég, mivel nem jut fel oda, ahol kell a segítség.
Tudom, írtad hogy szűz vagy, de nyugodtan felteheted a tablettát. Az útmutatóban benn van, hogyan használd. Ha a kezelés után sem múlik, menj orvoshoz.
Szinte biztos hogy a Canesten krém+kúp használna!
2-3 nap alatt elmúlt nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!