Aki volt már MR vizsgálaton, tudna segíteni?
Alapból fülzúgás miatt utaltak be fülészetről, mert mindent szerettek volna kizárni.
Nagyon érzékeny a fülem, viszont a 1,5-2 hónapja tartó zúgás és fülkürthurut miatt ideiglenesen és átmenetileg rosszabbodott a hallásom és másabbul hallottam.
Vasárnap reggelre valamiért már nem a jobb fülem, hanem a bal fülem éreztem nagyon gyulladtnak (nincs vele semmi, nem tudni miért fáj doki szerint sem), és Vasárnap délelőtt meg jött az MR vizsg.
Volt rajtam védő fejhallgató, de egyes részek fülsküketítőnek tűntek, azóta rosszabbul hallok és másabbul, mintha nema saját fülem lenne. Az egész állkapcsom is másabbnak érzem. Aki volt koponya MR-en, annak visszajött a hallás utána a régihez képest?
Nagyon aggódom, mert mintha le lenne százalékolva afülem és hangosan is zúg. Tudom, hogy a dobhárthya jól és gyorsan regenerálódik, viszont félek, hogy ilyen marad a hallásom, aludni sem tudtam a stressztől észa z érzéstől.
Köszönöm a válaszokat!
Az a hallgató amit viseltél a zajcsökkentés miatt van szóval nem hiszem hogy attól lenne bármi.
Rendkívül rossz hallást (ideiglenesen) a fülkürthurut, megfázás okozhat.
Kérdező, megkérdezhetem, hogy mi lett veled? Hasonló cipőben járok én is.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!