Hol találok olyan orvost aki teljes vizsgálatot tudna csinálni? Pénzem nincs rá munka nélküli vagyok.
Elmész a körzeti felnőttorvoshoz, elmondod mi a problémád, és hogy milyen jellegű vizsgálatot szeretnél elvégeztetni magadon, ezután remélhetőleg ír egy beutalót neked, és elküldi vizsgálatra az egyik közeli kórházba. Ne fogadj el új gyógyszert.
Ha tanácsolhatom viszont, szokj le szép lassan a gyógyszereiről azt tanácsolom, mivel akár a gyógyszerek túlzott szedése is előidézheti ezt. Ne tedd le azonnal őket. Fokozatosan a nem feltétlen szükséges, valamint pszichés gyógyszerek szedésével állj le, és állj át antioxidáns, és lúgdús diétára. Nekem is voltak hasonló problémáim, és a megfelelő táplálkozás, és a gyógyszerek abbahagyása jelentette a megoldást, az új életszemlélet is hatásos lehet, az segít a leginkább. 1984-ben születtem, és 7 éves koromtól kezdve nagyon sokáig pszichiátriai kezelés alatt álltam, tudom mit érezhetsz, nagy nyűg ez.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!