Nem műthető tüdőrákot kemóval fognak kezelni. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Mik az esélyek, kilátások?2020. dec. 2. 13:31
21/23 anonim válasza:
Nincs túl ritkán. Sajnos ez palliatív terápia, 3 hetente fogják adni, élethosszabbításra van elvileg, de gyakorlatban ha jól reagál a kemóra akkor műthetővé is válhat a daganat! Tudom, az elején lassan megy a kivizsgálás, de most már sínen vagytok, lassan kezdődik a kezelés. Ne idegeskedjetek, s amit javasoltam facebook csoportot, ott kérdezz bátran, sok hasznos tanácsot fogsz kapni! Többet mint az orvosoktól, ők nem túl informatívak, na de nem is beszélgetni tartjuk őket! :)
22/23 anonim válasza:
- 11/16-os voltam -
A saját tapasztalatomból írom az én esetembe két hetente kaptam a kemót a sugarat naponta. Én a "jól viselem" típusnak vallanám magam, igaz 20 évesen kaptam most pedig 21 vagyok. Nyílván egy idősebb máshogy fog reagálni a kezelésekre.
Amit javasoltak facebook csoport oda nyugodtan lépj be. Mindenki tapasztalata más, de ami szerintem igazán fontos az a remény. Drukkolok apudnak.❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!