Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem műthető tüdőrákot kemóval...

Nem műthető tüdőrákot kemóval fognak kezelni. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Mik az esélyek, kilátások?

2020. dec. 2. 13:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
Amit én tudok mondani tapasztalatból, hogy mindenki máshogy reagál a kezelésekre. 12 kezelést kaptam.
2020. dec. 2. 14:16
 12/23 A kérdező kommentje:
És mi lett az eredménye? Meggyógyultál?
2020. dec. 2. 14:32
 13/23 Ypszilon1980 ***** válasza:
69%
Miért nem műthető? Változó a kimenetele, de a kilátások nem igazán jók, viszont bízni és reménykedni kell abban, hogy felépülsz.
2020. dec. 2. 14:42
 14/23 anonim ***** válasza:
69%
És ha nem gyógyítható, akkor még ott van a tüdőtranszplantáció. (pont tegnap néztem egy videót, amiben egy nőt ébresztettek két oldali tüdőtranszplantációból.
2020. dec. 2. 14:49
 15/23 anonim ***** válasza:
48%
Főleg, ha áttétes. És ha már nem műthető, vsz. az.
2020. dec. 2. 14:50
 16/23 anonim ***** válasza:
95%

Nekem második stádiumban voltam.

Nem volt elég a 12 kemo kaptam 17 sugarat is. Most tünetmentes vagyok és januárban lesz kontroll.

#11-es voltam.

2020. dec. 2. 14:59
 17/23 anonim ***** válasza:
5%

14

Jah valóban ott van az is. Csak az nem úgy megy hogy bedobják azt szevasz. Lehet szívni a betonszofit tovább. Évekig semmit nem csinálhatsz utána is csak óvatosan aztán talán ledz pár jó hónap és elindul a kilökődés.

2020. dec. 2. 15:00
 18/23 anonim ***** válasza:
89%
Nem biztos, hogy áttét az oka ha nem műthető jelenleg! Lehetséges aprósejtes, akkor sok apró daganat van, nem távolítható el egyszerűen, s ha mindkét lebenyben van akkor pláne. De elég ha már a mellhártyán is van, sajnos hiába van a tüdő szomszédságában, a szakirodalom szerint már távoli áttét. De kezeléssel hosszú éveket is lehet élni vele jó esetben. Szóval nem rögtön a temetéssel kell kezdeni ahogy itt írta néhány tökfej!
2020. dec. 2. 15:01
 19/23 anonim ***** válasza:
93%
#16 További hosszú tünetmentes éveket kívánok! Neked még időben vették észre szerencsére! :)
2020. dec. 2. 15:02
 20/23 A kérdező kommentje:

16: Jézusom, az nagyon sok. Örülök, hogy most jól vagy! Remélem így is marad!

Igazából apukám beteg, nem én. Augusztusban derúlt ki, és azóta még csak most fejezték be a vizsgálatokat, eddig nem kezelték. Ki vagyok borulva már. Ő meg főleg. Ma azt mondták nem lehet műteni mert olyan helyen van, hanem három hetente kemót fog kapni. Kérdem én, nincs az túl ritkán? És amúgy nem kellett volna már nagyon régóta elkezdeni valamit csinálni, mintsem hagyni hogy romoljon az állapota hónapokon keresztül??

2020. dec. 2. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!