Hematológián milyen vizsgálatra számíthatok?
2 hónapja tartó erős lép ,máj , és kar-láb csontfájdalommal , erős fáradtságérzettel,fejfájással és nagyobb nyirokcsomókkal ,gyakori fertőzések miatt küldtek keddre hematológiára .
Feküdtem is bennt kivizsgáláson kóros eltérést nem igazán találtak ,"csak" az egyik tumormarker értékem lett jóval magasabb .
Vért sokszor vettek tőlem a 2 hónap folyamán így gondolom most is fognak mivel hematológia ,de szerintetek milyen vizsgálatra számíthatok még ?
(Azt tudom ,hogy későbbiekben csontvelő mintavételem valószínűleg lesz . )
Vérvétel előtt mennyi órával nemszabad ennem ?
Köszi a válaszokat előre is , szép estét/reggelt /napot mindenkinek !
Szia!
Fizikális vizsgálat és vérvétel, másra nem nagyon kell számítani így elsőkörben.
+ azt tudom ,hogy a legutolsó vérképemben alacsony volt a vvt ( vörösvértest ) ,hematokrit (htc) és a MCV (vörösvértest volumen ).
Alacsony a we ( vörösvértest süllyedés ) és magas a neutrofil granulocita
szerintetek mi lehet ez ?
Én írtam az előző választ.
Valószínűleg valami krónikus dolog, tehát nem akut, ami talán egy jobb verzió. De nem szeretnélek fölöslegesen riogatni, úgyhogy inkább várd ki a vizsgálatok végét.
Igazából én még mindig reménykedem hátha vírus ,noha vagy 20 vírusra leteszteltek az összes hepatitistől a momonukleózison át mindenig .
Ínyem is vérzett gyakran ,most rikábban ,fogorvoshoz mentünk aztmondta semmi gyulladást nem lát így ő leukémiára tippel .
De ez elgondolkodtató mert a fehérvérsejtszámom pedig a helyén van .
Igen, én is erre gondolok. Krónikusra.
Az akut formával találkoztam sajnos, a vizsgálatokról elég sok mindent tudok, úgyhogy, ha gondolod, és van kérdésed, írj nyugodtan privátban. Ha tudok, válaszolok szívesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!