Ha most koronás vagyok, akkor decemberben már nyugodtan bulizhatok?
Aki nem hisz az immunitásban, akkor aszerint ugye a vakcina se fog működni? Az is ugye immunválaszt generál.
Tehát életünk végéig lezárás lesz, sose lehet semmit se kinyitni, és maszkot kell hordani még a vécén is, mert “jaj, újra elkaphatod még oltással is, és mi lesz akkor”.
Nyugodtan! Én is járok. Mi általában haveromék nyaralójában csapatjuk mostanában, ami egy erdei helyen van, a kutya sem jár arra. Én is voltam koronás szerintem. Bár bizonyítva nem volt, de nem éreztem ízeket 3 hétig, de már semmi bajom. És nem voltam se dokinál, se teszten, normálisan jártam dolgozni és senkit sem fertőztem meg, mert úgyis a pofánkon kell lennie a maszknak.
Egyébként van egy távolabbi rokonom, 2 éve volt egy nagyon komoly tüdőgyulladása, idős már, 80 felé jár és hónapokig kórházban volt akkor miatta. Maradandó tüdőkárosodása is lett miatta. Ő ugyebár nagyon veszélyeztetett, de elkapta a koronát, tesztelték is, karantén meg miegymás, de viszont mint egy kis megfázás, úgy átment rajta is. Szóval nekem a saját tapasztalataim alapján az jött le, hogy nagy nudli ez a vírus. Az ilyen Majka meg ilyen csövesek véleményére nem adok.
“Ő ugyebár nagyon veszélyeztetett, de elkapta a koronát, tesztelték is, karantén meg miegymás, de viszont mint egy kis megfázás, úgy átment rajta is.”
Neki óriási szerencséje volt. Nekem van egypár haláleset a tágabb ismeretségi körömben, köztük egy 70-es éveiben járó, makkegészséges, életerős és egészséges életet élt pap is. Na, neki nem volt szerencséje. Közelebbi családtagból is volt aki elkapta s durvább volt mint egy megfázás (most konkrétan egy alig 30-as évei elején járó nőre gondolok, de voltak mások is). Szóval attól ,hogy volt egy szerencsés ismerősöd még nem szabad félvállról venni, pláne nem kéne bulizásra bíztatni mást. Autóbalesetet is sokan éltek túl mégsem szabad félvállról venni hagyni a KRESZ-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!