Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Maradjak inkább itthon mások...

Maradjak inkább itthon mások érdekei miatt vagy nyugodtan bemehetek?

Figyelt kérdés
Tegnap este óta fáj a torkom és az orrom is eléggé folyik. Hétfőn iskolába is elmehetnék szerintem. De nem tudom hogy kéne-e? Vagy inkább maradjak itthon,mert ha az iskolában látják hogy nem vagyok jól,leszidnak hogy minek jöttem és valószínüleg haza küldenek. De mivel nincs lázam ezért az orvos nem tudom hogy adna e igazolást.
2020. okt. 10. 16:18
 1/9 anonim válasza:
Más időket élünk, az orvos mostanában ránézésre vagy telefonos hívásra is ad igazolást.
2020. okt. 10. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Véletlenül se menj be. Ez most TILOS! Fog adni az orvos isgazolást. Senki nem akarja elkapni akkor sem ha nem covid csak nátha. Jó lenne jarvanytól függetlenúl megtanulni hogy betegen nem megyünk közösségbe. Neked sem jó meg másoknak sem.
2020. okt. 10. 19:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Végül mára 37,6 fokos lázas lett,vagyis csak hőemelkedésem. De anyukám még mindig úgy gondolja Eltudnek menni iskolába
2020. okt. 11. 11:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor mond meg neki, hogy ez nagyon hülye ötlet. Nem fogjátok fel hogy TILOS! Anyukád fogyatékkal élő? Kérdezd meg tőle hogy ennyire nem szeret? Betegen nem küldöm a gyerekem iskolába hanem hagyom pihenni hogy meggyógyuljon!
2020. okt. 11. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha beküld mond meg a suliban a kapuban mi van veled így tisztességes.
2020. okt. 11. 11:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta ha reggel lázas leszek nem kéne elmenjek iskolába. Ha addig se emelkedik akkor reggel lámpa alá beteszem a lázmérőt aztán itthon maradhatok. Énis a többiektől kaptam el. Nem akarom hogy más meg tőlem.
2020. okt. 11. 13:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Még jó hogy te ilyen érett vagy ha már anyád nem :D
2020. okt. 12. 11:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Sose viselte el ha beteg voltam,ha hánytam is képes lett volna elküldeni. Nem vagyok rossz tanuló. Középiskolában is megtartottam a 4-es 5-öst szóval nem hiszem hogy azért mert nem tanulnék itthon. Mindig betegebbnek kellett tettetnem magam hogy itthon maradjak. Végül felhívta az orvost és 10 napot itthon maradok. De elmondta hogy péntek óta vagyok rosszul és hogy tegnap óta lázas,nem tudom honnan számítva van a 10 nap
2020. okt. 12. 13:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Mától :D
2020. okt. 12. 16:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!