Elment a szaglasom es izerzekelesem és az anyukáme is majd meg egy csaladtagunkak csak anyukamat es neki negativ lett a 11 napon teszteltek most akkor megse covid volt?
Szia!
Szóval igazolt kontaktszemélyek vagytok?
Nekem a háziorvosom azt mondta (és egy nagyon jó orvos), hogy nekik elsősorban a tüneteket és a kontaktokat kell nézni, mert egy pcr teszt is lehet álnegatív! (Például rosszul vették le a mintát)
Ha tüneted van és igazolt kontakt vagy, akkor covidosként kezelnek, tehát a doki önkéntes karanténba küld stb.
Utólag vérvétel kimutatja majd a fertőzést. Több olyan személyt is ismerek, aki pcr negatív volt (valaki 2x is), de a vérében ott volt az antigén és az antitest is.
Hat igazabol en osztálytársamrol
Kaphattam el majd anyanak atadtam igy karanetnba kerultunk 10nnapig es anyanak kertek tesztet ugye a doki de azt a 11 napon vettek le mar szabadok vagyunk csak most jott az eredmeny es most azon izgul hogy akkor mégse esett at rajta de szerintme hamisat mutatott a teszt mert kétlem h 5embernek egyszerre elmegy az erzéke es abbol egynek pozitiv a tesztje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!