Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Oké,még is mi a franc bajom...

Oké,még is mi a franc bajom van? 17/L

Figyelt kérdés

1. Tehát bélférgem van(Szedek rá gyógyszert).

2. HIRTELEN szokott fájni a hasam,a fejem,a mellem(ritkán látszódik egy ér rajta),a kezem,a hátam.

3. Gombás a melleim között,az ujjaim között és a könyökhajlatomban (Ez a probléma már kezd megoldódni).

4. Korpásodik és zsírosodik hajmosás után már 2 napra a fejem és van úgy,hogy véresre kaparom, mert viszket.

5. Előbb jött meg a szokásosnál.

6. Szoktam azt érezni, hogy mászkál bennem/rajtam valami (pl. a fejemben).

7. Nem tudok fogyni.

8. Van úgy,hogy hiába eszek, mar a gyomrom és enyhén korgó hangot ad ki és valami forog benne.

8. A vállam is pattanásos.

9. Bármennyire fürdök egy idő után elkezdem azt a fura szagot árasztani magamból,amit másokon is szoktam érezni(olyan mint az izzadtság szag).

10. Elvileg kicsit túl fehér vagyok es a kezemnél sárgás a bőrőm.

11. A lábamnak savanyú szaga van és a kislábujjamon furán nő a körmöm.

12. A jobb szemem fehér cuccost termel a belső felső részén(remélem csak csipa).

13. Állandóan gargalizálnom kell, mert jön fel a slejm(vagy valami átlátszó anyag).

14. Nem tudok sokáig egy helyben állni,mert elkezd fájni a lábam és a combtövemnél ha emelgetem a jobb oldalit,akkor kattog és fáj.

15. Fülkagylómban hámlik a bőr.

16. Nem tudok párna nélkül aludni különben megfulladok a taknyomban.

17. Valami miatt olyan mint ha folyamatosan meg lennék fázva,de már így évek óta.

18. A doki azt mondta van valami vírusom is,mert van egy vércsík a számban és a torkommal nincs valami rendben(Legalább koronás nem lehetek, mivel minden ízt érzek, mindent szagolok,nem köhögök és nem megy a hasam sem. Sőt inkább lassú anyagcserém van.)

19. A nemiszervemen meg apró fehér vagy bőrszínű bőralól kijövő pattik vannak és fehér lábszagú folyás.

20. A lábam mindig hideg,a kezem mindig meleg.

21. Fehér lepedék keletkezik a nyelvemen és a szájszag fogmosás után is néha jelen szokott lenni.

22. Mozgás után a elfáradástól függően, szédülök és kicsit felmegy a vér a fejembe,néha ilyen egy kis szar minőségű édesség után is van.

Tények:

1. Általában keveset szoktam inni.

2. Heti 5X mozgok változatos intenzitással,de most "karantén" idején nem nagyon fogok kimozdulni.

3. Folyamatosan takarítva van a környezetem.

4. Naponta 1x,ritkán 2x zuhanyozok.

5. Napi 3x/2x mosok fogat.

Orvosnál:

1,2,3,6,15,18-as problémával voltam és az 1,3,15,18-as problémára mondott megoldást.

Ha valamelyik ponttal van tapasztalatod akkor elmondanád,hogy te mivel tudtad megoldani?

2020. nov. 14. 15:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

[link]

Citromot vegyel es ehgyomorra igyal asvanyvizzel illetve delutan meg etkezesek kozott!!

2020. dec. 10. 16:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!