Kicsit el van dugulva az orrom és nem érzek ízeket/szagokat már 1 hete. Ez milyen betegség lehet?
Figyelt kérdés
2020. nov. 13. 17:39
11/15 A kérdező kommentje:
Dehogy hívom az orvost! Semmi bajom nincs más. Tuti nem covid, attól rosszul lennék. Vagy ha igen, akkor egy nagy nulla. De szerintem nem az.
2020. nov. 13. 21:26
12/15 anonim válasza:
"Tuti nem covid, attól rosszul lennék." Ezt teljesen rosszul látod. Az esetek fele teljesen panaszmentes. A panaszosok 85%-a enyhe tünetekkel átvészeli. Amit leírsz, az valószínűleg covid.
13/15 anonim válasza:
nekem is ez volt, ez tényleg biztos covid, én is csak hülyéskedtem vele, hogy hogynem lehet érezni a szagokat majd másnap nekem is teljesen elment, de nekem volt hőemelkedésem is
14/15 anonim válasza:
én sem vagyok rosszul de még a friss kávészem illatát sem érzem és pozitív lett a tesztem
15/15 A kérdező kommentje:
Nekem most már 3 hete lesz, hogy elment az ízlelés / szaglás. Mára már enyhén visszatért, de még mindig nem az igazi. Volt covid-teszt ma a cégnél ahol dolgozom, de negatív lett. Tehát akkor vagy nagyon gyorsan átment rajtam, vagy tényleg nem voltam covidos.
2020. nov. 24. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!