Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van valami bevált módszer...

Van valami bevált módszer pattanások ellen?

Figyelt kérdés
Sajnos mar nagyon régóta küzdök a patanásokkal és már kívül esek a tini korból mégsem múlnak el.Szedtem már gyógyszert,különböző krémeket használtam, smink lemosás után arctisztítás stb,mégis ugyan az az eredmény.Kezdek kétségbeesni,hogy 70 évesen is pattanásos leszek (már ha megélem). Kérem mondjatok krémet gyógyszert bármit, ami nektek használt.A bőrgyógyász gyógyszert írt fel aminek komoly mellékhatasi voltak és miután abbahagytam olyan volt,mintha nem is szedtem volna.Válaszokat köszönöm!

2020. nov. 11. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
A serdülõ kor ilyen, majd kinövöd.
2020. nov. 11. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen termékeket használsz? Hogy ápolod alapvetően az arcod?
2020. nov. 11. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a tejtermékmentes étrend megoldotta. 40 éves koromig mindig pattanásos volt az arcom, én is azt hittem, sosem lesz vége.
2020. nov. 11. 19:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát a 20as éveimben járok már várom,hogy kinőjem.Arclemosót használok,vannak ilyen szérumok azt is próbáltam,illetve arcmaszkok. A tejtermékekről nem szívesen mondanék le.:(
2020. nov. 12. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Milyen lemosót, szérumot használsz? Konkrétan?

Simán lehet, hogy olyan termékeket használsz, ami tele van illatanyaggal, parfümmel, színezékkel vagy alkohollal és azért ilyen a bőröd.

Nem viccből kérdeztem, hogy mit használsz. Ha segítséget szeretnél, akkor írj bővebben és tudok javasolni terméket, rutint.

2020. nov. 12. 15:42
 6/6 A kérdező kommentje:

Smink lemosáshoz Garnier skin naturals,micellás arclemosó gél

Mattito tonik Garnier pure active

Rossmannban vettem egy maszkot ami bőrradír az isana márkájú,

Illetve a szérumra az van írva hogy bűbáj bőrtápláló,még próbálkoztam a bio oillal. Szóval elég sok mindennel.:)

Köszi a segítséget.

2020. nov. 12. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!