Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Rekedség COVID tünet? Meglehet...

Rekedség COVID tünet? Meglehet mondani a dokinak hogy adjon antibiotikumot?

Figyelt kérdés
A helyzet másfél hete belázasodtam másnap már csak hőemelkedés viszont elkezdtem köhögni elkezdett fájni a torkom, berekedtem ,kövi nap úgy bedurrant a torkom hogy alig tudtam nyelni annyira fájt ,meg lett a nyakamnál egy duzzanat. 5 nap mondom most már felhívom a dokim mert ez nem javul, erre tesztet kért, ez volt 4 napja még fel se hívtak a mentősök hogy mikor jönnek tesztelni és az állapotom semmit nem javul ugyan úgy fáj a torkom mint állat és nagyon köhögök egy hete be vagyok rekedve, ilyenkor mit lehet tenni!? mert lassan 2 hete nem melozom nem akarom hogy elküldjenek, hiányzom eleget a gyerek miatt magam miatt nem szeretnék, főleg hogy lehet nem is COVID csak valami garat torok gyulladás

2020. nov. 10. 16:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hívd vissza a haziorvost. Mert ez tényleg rosszul hangzik. Vagy érdeklődj utána hol van legközelebb tesztállomás. Ha tudaz sétálj el oda. Állítólag annyira túlterheltek hogy ezért csuszik a mintavétel. Ne várj a csodára. Sajnálom.
2020. nov. 10. 16:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Értem én hogy túl vannak terhelve de ez nem normális ami van hogy nem írnak gyógyszert és várd hogy majd jönnek..és ha a héten se jönnek aztán mehetek majd be mert lesz egy szép tüdőgyulladásom ha esetleg még nincs
2020. nov. 10. 16:28
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Normális vagy nem normális, most ez van. Ne számíts rá, hogy a jelen túlterhelés alatt jól fog működni a rendszer. Jelezd a háziorvosnál újra, hogy mi van.
2020. nov. 10. 17:06
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
Jelenleg nem normalis helyzet all fent mindenhol. Csak igy mas h szemelyesen tapasztalod,ez van.
2020. nov. 10. 20:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Milyen kedvesek egyesek, remelem az ilyenek elkapják
2020. nov. 10. 21:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
"Milyen kedvesek egyesek" mert leírjuk mi a helyzet és bíztatunk, hogy ne várj? Mert mit kéne tenni? Közösen szidni az orvosod? Attól jobban leszel? Kokolyan nem értem?
2020. nov. 10. 21:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Mire szeretnél antibiotikumot kapni? Egyelőre nem tudni, mi a bajod, bár ez persze nem a te hibád.

Hívd fel az orvost, hogy nem javulnak a tüneteid, sőt. Jó lenne, ha valaki belenézne a torkodba, mert ha esetleg tüszős mandulagyulladásod van, arra meg pont antibiotikum kellene.

2020. nov. 11. 18:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Tegnap hívtak, lakcím,taj szám miatt, kérdeztek milyen tünetem van most mondom be vagyok rekedve meg köhögök nagyon, az gyenge tünet hív majd egy kollégája hogy mikor jönnek ki..van egy sanda gyanúm hogy pár nap múlva vagy hétfőn fognak hívni hogy milyen tünetem van, addigra lehet már semmi nem lesz és akkor nem jönnek ki.
2020. nov. 12. 19:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha semmi nem lesz az lenne a legjobb nem? Vagy mindenképp fel akarsz mutatni egy pozitív tesztet?
2020. nov. 12. 20:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem szeretnék pozitív eredményt bár lehet jobb lett volna és túl esni ezen még akkor is ha ismét el lehet kapni. De szerintem ez nem covid, jövőhéten már mehetek dolgozni. De ez a rendszer akkor is egy kaka, mert ma hallottam akinek gyenge tünete van ahhoz nem mennek ki, ami oké csak most ha valaki tesztelésre vár addig nem kap semmilyen gyógyszert ha kiderül pozitív vagy akkor igen, csak épp hogy derülne ki ha ki se jönnek. Érdekes. Mindegy remelem a héten teljesen rendbe jövök és ha covid vagy más volt ez nem lesz szövődménye így hogy 0 gyógyszert kaptam.
2020. nov. 16. 19:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!