Miért folyik állandóan az orrom? Ez már mindig így marad? Nem lehet semmit csinálni amitől elall?
Figyelt kérdés
Valami allergiam van de nem tudom milyen. Meg kiskoromban voltunk ezzel orvosnál.
Anyanak és tesomnak ugyan úgy van ez az allergia és nekik nem folyik az orruk akkor nekem miért? Nekik csak jobban akkor mikor virágzik kint minden.
Én ezt már meguntam hogy felkelek az első dolog hogy orrot kell fújni, este elalvas előtt is, evés előtt ha nem akarom hogy a kajaba follyon.
Tényleg nagyon elegem van az egészbol hogy zsepi nélkül nem mehetek sehova mert mindig kell🤦🏻♀️ az is zavar hogy mások azt hiszik mindig beteg vagyok.
Emlékszem volt rá gyógyszerem is csak nem akartam szedni.
18 éves vagyok lány
2020. nov. 10. 14:12
1/2 anonim válasza:
Azta en is igy vagyok nem is gondoltan allergiára azt hittem csak valami velem született rendellenesség :D neked is kiekcémásodik az orrod az állando orrfujastol?
2/2 anonim válasza:
Érdemes lenne elmenned a covid után egy allergia és egy ételallergia szűrésre, ha folyamatos autoimmun gyulladásban van a szervezeted, az nem igazán jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!