Mikor lehet majd abba hagyni a maszk viselést?
Elég irritáló szerintem. És nagyon elnyom vagy nem is tudom magam kifejezni.
Okoskodó kommentárt nem kérem!
Egyrészt nem a használt levegőt szívod vissza, ez nagy hülyeség, egy vékony anyag nem tartja vissza a levegőt.
Másrészt aki tünetmentes az is lehet hordozó, ahogy most lehet te is, és nem szeretné elkapni senki tőled.
A maszk a pici cseppeket igenis felfogja, abban vannak a vírusok. Senki sem mondta hogy 100%-osan véd. Ha valamennyit is, az már több mint a 0.
Valami van tényleg, mint írod. Hát el kell keserítselek, ma már 5x nagyobb a fertőzöttség mint az első hullámban, és akkor vedd hozzá hogy nagyon keveset tesztelnek. Ha egy munkahelyen pozitív van, a többieket le sem tesztelik.
Szóval közel sem lehet tudni hogy hány pozitív lehet.
"egy vékony anyag nem tartja vissza a levegőt."
Ha olyan szuperül cserélődne a levegő, akkor miért forró a levegő a maszk alatt? Azért nem kellemes azt visszalélegezni, levétel után szinte megkönnyebbül az ember, hogy újra kap levegőt.
Én azt nem értem, hogy miért nem gyártanak olyan maszkokat, ami a viselőjét védi?
Aki fél a vírustól, az nyugodtan felvehetné ezeket a maszkokat, a többi embernek pedig nem kellene.
Így jó lenne a maszkviselést támogatóknak és a maszkhordást ellenzőknek is.
Egyébként sajnos valószínű, hogy sokáig kell még hordani.
Lehet, hogy köztéren is kötelezővé fogják tenni.
:(
#16: gyártanak ilyen maszkokat.
Ennek ellenére általában nem attól kapod el a vírust, mert nincs rajtad a maszk bevásárláskor, hanem azért, mert hazamész, leveszed a maszkot, nem fürdesz meg rögtön, hanem kézmosás után levetkőzöl, HOPP pont ott volt a ruhádon egy kis vírus test és HOPP, pont utána értél a szádhoz a kezeddel.
Ennyin elcsúszik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!