Mikor lehet majd abba hagyni a maszk viselést?
Elég irritáló szerintem. És nagyon elnyom vagy nem is tudom magam kifejezni.
Okoskodó kommentárt nem kérem!
Alig kapnak benne az emberek levegőt. Bepálik az arcod a szemüvegeseknek kész rémálom ahogy nekem is.
Semmi logika nincs benne. Csak hogy konkrétan fizess a levegőért is. Szerintetek lehet majd levetkőzni ezt a maszkot? Beteges aki ezt kitalálta.
Hiszen bemész az étterembe és rajtad kell hogy legyen de ha eszel ott akkor nem what?
Hypeolt szar az egész :).
Az elhasznált levegőt szívod ami kurvára de nem egészséges. Sőt..
Legtöbb embernél tünetmentesen át megy.. Miért kell félelmet kelteni?
Felesleges feszültség keltés.
Értem én.
De szerintem igazán nem ezen van a hangsúly. Elmondták még annó hogy néhány maszk véd csak meg. A többi szart se ér.
Mégis azokat húzzuk ami szart se ér.
Valami van tényleg. De nagyobb a füstje mint a lángja ennek az egésznek.
De ezzel a mentalitással beállhatsz az oltásellenesek és a laposföldhívők közé...
Én sem feltétlenül értek egyet minden döntéssel, de ez van, nem mi ülünk ott döntést hozni.
Józan paraszti ésszel, orvosi képesítés nélkül is belátható a maszkos dolog. Ugye ismered a jelenséget, amikor valaki erősen gesztikulálva beszél hozzád közelről, és szó szerint teleköpdösi az arcodat? Ilyenkor szoktunk szólni, hogy csónakot is legyen szíves köpni hozzá...
A maszk erre való, nem gázmaszk. A vírus nem a levegőben repked, hanem ezekben a cseppekben. Azok meg nem mennek át egy sima rongyon se. Valószínűleg ismered a hasonlatot a nadrágban való pisiléssel kapcsolatban is...
"Okoskodó kommentárt nem kérem!"
Nem is szorulsz rá, úgy látom, magadtól is tudsz írni épp eleget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!