Akiket az ájulás kerülgetett a maszk viselése közben, ha az orra is fel kell tenni, mivel küzditek le vagy milyen maszk vált be?
Akkor valami tipp, hogy ne azon kattogjon az agyam, hogy ne ájuljak el és tudjak figyelni arra, amit szeretnék elintézni?
Mennem kell a kormányhivatalba, már előre para, hogy ott hosszabb idő, amíg várnom kell és közben elájulok.
Foglald le magad valamivel,amíg várni kell.
Olvass, böngéssz az interneten, vagy játssz valamilyen játékkal a mobilodon. Nem lesz semmi baj, nem fogsz elájulni.
Ha sokat kell várni, akkor menj ki addig a szabad levegőre.
Legyen nálad víz. Egyél, mielőtt elindulsz. Nekem ezek segíteni szoktak.
Köszi 3-as. Vizet mindenképp viszek, ez eszembe se jutott eddig. A mobillal való játék az ügyintéző előtt nem játszik, legutóbb is akkor jött rám, mikor megkért, hogy húzzam rá az orromra, pedig plexi is volt köztünk, addig elvoltam, utána már azt se tudtam minek mentem, felét el is felejtettem, annyira szabadulni akartam.
4-es alapesetben nem szoktam az orromra húzni, addig nincs is bajom, csak ha felszólítanak, utána jön elő a rosszullét. Most meg egyre több helyen szólíthatnak fel :(
4-es
Nyilván azért kell az orra húzni, mert ott úgysem jön ki semmi...logikus.
Aki tüd az orrával köhögni az küldjön már egy videót róla!
Baromság.
Az oké, hogy ha tüsszentessz, akkor az orrodon is kirobban a takony, de amúgy hülyeség az egész.
Szerintem csak arra megy ki az egész, hogy megnézzék, hogy mennyire lehet irányítani az embereket és ki mennyire hiszi el a sok szart a médiának.
Egészséges ember ebbe a vírusba még nem halt bele!
Aki meg idős vagy tudja, hogy baja van, az úgyis tesz ellene.
Joga van hozzá, engem meg nem zavar.
Csak engem ne kényszerítsenek már bele a baromságukba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!