Milyen kórházi “élményeid” vannak?
10 éves voltam, bent kellett feküdnöm betegség miatt. Megismertem egy másik gyereket akivel mindig hülyéskedtem. Én folyamatban infúziót kaptam, ami nagyon fájt, mert rosszak voltak már a vénáim, naponta szurkálták belém, mert mindig elpattant a szutyok :D. Aztán az egyik nővér megint infúziót akart adni nekem, én pedig ellenkezdtem kézzel lábbal mindennel. Mondta, hogy akkor muszáj lesz innom, és hozott egy nagy kancsó teát, hogy igyam meg az egészet. Én meg nem akartam, mert büdös volt, így átmentem sírni ahhoz a lányhoz. Ő meg mondta, hogy öntsem ki a lefolyóba, ő is ezt csinálta. Kiöntöttem, büszke volt rám a nővér, nem kaptam több infúziót :D
Visszagondolva baromság volt az ötlet, mert meg is halhattam volna. De azért vicces erre visszaemlékezni. Nem tudom, hogy nem jött rá, hogy nem ittam meg, talán már nem voltam annyira kiszáradva az infúzióktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!