Milyen kórházi “élményeid” vannak?
Megmaradt egy csontsovány idős nénike, akinek odadtam az ebédem 🙂Remélem azóta jól van ☺️
2020. nov. 3. 18:58
Mandulaműtét. Lassan 20 éve volt, de még mindig emlékszem rá, pedig 3-4 éves körül lehettem.
2020. nov. 3. 19:04
Van. Altatásos műtétem után mittomén hány óra elteltével pisilnem kellett. Ugye nagy páva létemre majd én nem fogok kacsába pöttyinteni. Elindultam hát a frissen műtött lábaimmal a wc felé, de csak a kórterem ajtajáig jutottam. Ott összecsuklottam mint a colstok, elájultam. Ápoló fiú pakolt engem vissza az ágyra. :-D Neked van kórházi sztorid, kérdező?
2020. nov. 3. 19:19
Amikor egy vérvételen össze-vissza szurkáltak, mert nem bírtak egy jó pontot se találni. 14 voltam és emlékszem napokig fájt az egész karom tőle.
De hogy ne csak a rosszat mondjam... a kedves mentősök, akik bevittek egyszer. Egyedül élek és annyira beteg voltam, hogy sugárban hánytam. Olyan rosszul voltam, az ájulás szélén, hogy inkább felhívtam a 112-t, vigyenek be, mert vonszolni se nagyon tudtam magam. Három mentős jött ki, ketten úgy felkaptak, hogy csak na. Végig beszéltek hozzám és próbálták elterelni a figyelmem egy kicsit, mert rendesen halálfélelmem volt akkor. Egyikük még azt is megvárta, amíg kijöttem a szakrendelésről (ők is megnéztek).
2020. nov. 3. 19:21
Bocsi, az lemaradt, hogy kedvesek, aranyosak voltak az ápolószemélyzet tagjai. Az orvosom is, aki műtött. Ez a dunaújvárosi Szt. Pantaleon kórház traumatológiai osztályán történt. 😊 Előző (5-as) voltam.
2020. nov. 3. 19:22
2020. nov. 3. 19:23
7/22 A kérdező kommentje:
Nekem is van.. nem nagy sztori, télen voltam bent, és az akkori szobatársammal olyan jóba lettünk egy délután alatt, mintha 10+ éve ismernénk egymást. Nem is kell mondanom, az egész éjszakát végig röhögtük, az ápolók pedig folyamat azt hitték sírunk és mindig aggódva jöttek be, de a végén csak nevettek velünk:D
Beszállt valami bogár, azt próbáltuk lecsapni takaróba burkolózva, és dinnyét ettünk éjjel 3-kor:)
Mentségünkre szóljon hogy csak mi voltunk az osztályon ketten, és nem zavartunk senkit. Komolyan sajnáltam eljönni onnan:)
Milyen dinnyét halóztatok ti télen? 😮
2020. nov. 3. 19:28
Második válaszoló vagyok. Eszembe jutott egy másik sztori is. Ekkor egy éjszakát töltöttem kórházban, mivel a vizsgálatokhoz szükség volt késő esti, és reggeli vérvételre is. Volt egy szobatársam, aki valamilyen okból kifolyólag mondhatni magatehetetlen volt, ezért megkértek az ápolók, hogy szóljak, ha valami gáz van. És itt jön a poén: Megtettem, de nem vagyok benne biztos. XD Emlékszem, hogy a szobatársam szólt nekem, én meg átmentem a nővérszobába(vagy minek hívják azt a helyiséget), és mondtam nekik, hogy a szobatársamnak segítségre van szüksége, de olyan kómás voltam, hogy azóta sem tudom biztosra mondani, hogy megtörtént-e vagy csak álmodtam... 😅
2020. nov. 3. 19:28
10/22 A kérdező kommentje:
#8 jesszus tényleg, nem tél volt, hanem ősz eleje körül. Meg vagyok kavarodva mert télen is voltam bent:)
Kapcsolódó kérdések: