Milyen kórházi “élményeid” vannak?
Figyelt kérdés
Gondolok itt kedves orvos/ápolóra, rosszullétre, ájulásra stb. Ami úgy megmaradt benned2020. nov. 3. 18:53
11/22 Sic Semper Tyrannis válasza:
22 évesen volt körülmetélésem, amit altatásban végeztek. Már felvettem a műtéthez adott átlátszó hálóinget, és ki jött be nyugtatóval a kezében? Hát persze, hogy a kórház legcsinosabb nővérkéje. :))))))))
12/22 Sssaszem válasza:
Kedves utolsó! Miért kellett nálad a körülmetélés? Eü okokból csinálták a műtétet? Meddig tartott?
13/22 Sic Semper Tyrannis válasza:
Igen, eü okokból. 20 éves koromra beszűkült a fitymám, szorított, ha hátrahúztam. Olyan 1 órahosszás volt, de nem tudom pontosan, mert altattak (allergiás vagyok a Lidokainra, így nem lehetett helyi érzéstelenítéssel).
14/22 Sssaszem válasza:
Így könnyebb tisztálkodnod. Ez volt a legjobb választás.
15/22 anonim válasza:
Egy aranyos idős néni volt a szomszéd szobában. Műtét után állította, hogy neki a fogait szedték ki altatás alatt. Természetesen, csak a műfogsorát vették el tőle egy időre. Mikor kicsit jobban lettem átmentem őt megnézni. Mint egy óvodás olyan volt.
16/22 anonim válasza:
Ja és az idős bácsi, aki folyton nekem panaszkodott. Én rosszindulatú daganattal voltam műtve. Neki, egy hétig kellett bent feküdnie, mivel minden nap 1 injekciót kapott. Én azt hittem itt a vég. Ő pedig sétálgatott a folyosón és mindenkinek elpanaszolta, hogy 1 hétig itt kell lennie már nem bírja. Észre sem vette, hogy én alig bírtam szólni a fájdalomtól.
17/22 anonim válasza:
Nővér: Pista bá cserélje már le azt a pizsamát, mert 1 hete magán van.
Pista bá még a következő héten sem volt hajlandó. Pedig a lánya becsületesen hozta neki a tiszta ruhát.
18/22 SAMpernatural válasza:
hááát rengeteg-rengeteg van :)
sok rossz ,de annál több jó is
Egészségügyi suliban tanulok és járunk gyakorlatra.
És nagyon nem igaz hogy orvos nem kezd ki ápolóval, meg volt többszöris...
19/22 SAMpernatural válasza:
mármint nem nekem volt meg:)
fő orvos +ápoló volt
és már eléggé régóta, az orvosnak meg felesége és gyereke is van
20/22 SAMpernatural válasza:
volt rossz is, mikor egyik nap a nénike életét meg mentetté majd 1hét múlva a szemünk előtt meghalt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!