Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van valaki ,aki nem járatja a...

Van valaki ,aki nem járatja a gyerekét oviba?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva én nem vittem a 2 fiamat oviba márciustól augusztusig bezárólag. Nem volt ugye kötelező, úgy voltam vele,hogy a nagyfiú is itthon van , suli nem volt, akkor a két kicsit sem viszem. Lassan 1 hónapja nem voltak oviba,mert náthásak lettek. Ameddig bármilyen tünet van náluk, nem mehetnek közösségbe, szimpla orrfolyás esetén sem. Hétfőn már mehetnének oviba, de őszintén szólva elgondolkodtam,hogy nem lehetne-e ,ha ismét itthon lennének, persze addig amíg le nem csihad ez a vírus. Kinél hy vélekedik erről? Nálatok maradhatnak a gyerekek otthon , vagy már nem élhetünk ezzel a lehetőséggel?

2020. okt. 29. 20:59
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Az oviban alig van már gyerek, aki jár. Szóval a szülő otthon tarthatja a gyermeket, ameddig jónak látja.
2020. nov. 19. 09:50
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az egyik óvodában EGY gyerek van... vagy hát lenne, mert átrakták valami ügyeletes helyre.
2020. nov. 19. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!