Lehet valami szervi bajom vagy csak pszichés tünetek?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 1-2 hétben egyre rosszabb a közérzetem.Gyakran szédülök,émelygek fáj a fejem, a nyirokcsomóim is kissé duzzadtak és folyton fáradt vagyok és kedvetlen.Az is lehet a baj,hogy hajnalban dolgozom így elég korán kelek viszont a magánéletem sincs rendben. Feldolgozatlan haláleset, párommal megingott a kapcsolatunk,barátaimat elveszítettem.Nagymamám fiatal kora óta kezelések és gyógyszerek ellenére depressziós.Attól félek talán ez a hajlam meg van bennem is és most,hogy az életemben úgy érzem minden összedőlt így ezek a tünetek a lelki gondok miatt jelentkeztek. Szerintetek mit csináljak?
A segítő kommenteket előre is köszönöm!
2020. okt. 29. 19:31
1/2 anonim válasza:
Nem hinném, hogy szervi baj. Nem ritka, hogy a lelki problémák testi tünetekben jönnek ki. Ráadásul egyre sötétebb, hidegebb van, ez sem kedvez most. Érdemes volna a megoldható problémákat rendezned, ami első sorban a párkapcsolat. Mi a baj vele?
2/2 anonim válasza:
Először a tünetek alapján ki kell vizsgálni, ha nincs szervi oka utána kell gondolni lelki okokra. Persze ha 20 an azt írják biztos lelki az még nem segít rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!