Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet valami szervi bajom...

Lehet valami szervi bajom vagy csak pszichés tünetek?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 1-2 hétben egyre rosszabb a közérzetem.Gyakran szédülök,émelygek fáj a fejem, a nyirokcsomóim is kissé duzzadtak és folyton fáradt vagyok és kedvetlen.Az is lehet a baj,hogy hajnalban dolgozom így elég korán kelek viszont a magánéletem sincs rendben. Feldolgozatlan haláleset, párommal megingott a kapcsolatunk,barátaimat elveszítettem.Nagymamám fiatal kora óta kezelések és gyógyszerek ellenére depressziós.Attól félek talán ez a hajlam meg van bennem is és most,hogy az életemben úgy érzem minden összedőlt így ezek a tünetek a lelki gondok miatt jelentkeztek. Szerintetek mit csináljak?

A segítő kommenteket előre is köszönöm!

2020. okt. 29. 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy szervi baj. Nem ritka, hogy a lelki problémák testi tünetekben jönnek ki. Ráadásul egyre sötétebb, hidegebb van, ez sem kedvez most. Érdemes volna a megoldható problémákat rendezned, ami első sorban a párkapcsolat. Mi a baj vele?
2020. okt. 29. 19:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Először a tünetek alapján ki kell vizsgálni, ha nincs szervi oka utána kell gondolni lelki okokra. Persze ha 20 an azt írják biztos lelki az még nem segít rajtad.
2020. okt. 30. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!