Mit tegyek? Ez így lehet Covid-19? A többi lent.
Figyelt kérdés
Tegnap este, amikor hazajöttem edzésről, fájni kezdett a fejem és belázasodtam.
Vettem be gyógyszert, de ma reggel szintén ez volt, ráadásul még szárazköhögés is.
Viszont érzem az ízeket, szagokat.
2020. okt. 27. 15:16
21/38 A kérdező kommentje:
Szia. Most mentek el nemrég. Holnapra lesz meg
2020. okt. 28. 19:41
22/38 anonim válasza:
Okes. Akkor ma mar meglesz. :)
23/38 A kérdező kommentje:
Hát meglett:+
2020. okt. 29. 11:55
24/38 anonim válasza:
De azért kb. jól vagy, remélem.
26/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazából jól vagyok, csak enyhe hőemelkedés, szárazköhögés és íz/szaglásvesztés van. Amúgy ezzel az eredménnyel kell vmit csinálni? Rendőrt hívni stb. a és közig. határozatot kérni a karantênhoz?
2020. okt. 29. 12:47
27/38 anonim válasza:
Rendőrt hívni tuti nem kell. 2 hétig nem mehetsz sehova ez tuti. A többit elvileg a házidokinak kell intéznie ha jól tudom. Covidoldalon nincs fent az infó?
28/38 anonim válasza:
Érthetetlen, hogy a pozitív eredménnyel együtt miért nem jön egyből arról is az egyértelmű infó, hogy akkor most karantén van és hogy meddig...
29/38 anonim válasza:
Túlterheltség utolsó. Rengeteg a beteg.
30/38 anonim válasza:
Azt tudom. Nem is az orvosok dolga lenne erről gondoskodni, hanem valami informatikusé. Neki pár kattintás. Csak szervezés kérdése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!