Mit tegyek? Ez így lehet Covid-19? A többi lent.
Figyelt kérdés
Tegnap este, amikor hazajöttem edzésről, fájni kezdett a fejem és belázasodtam.
Vettem be gyógyszert, de ma reggel szintén ez volt, ráadásul még szárazköhögés is.
Viszont érzem az ízeket, szagokat.
2020. okt. 27. 15:16
11/38 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2020. okt. 27. 16:11
12/38 anonim válasza:
Van olyan ismerősöm, aki elkapta a koronavírust, akinek a tünetek megjelenése után (láz, köhögés) 4 nappal ment el a szaglása. :-( Ezt nem azért írom, hogy elkeseredj, de benne van a pakliban. Felelősen döntöttél, hogy felhívtad a háziorvost. Drukkolok, hogy mégse az legyen, vagy ha mégis, akkor hamar meggyógyulj!
13/38 A kérdező kommentje:
Köszi. Majd megírom mi lett
2020. okt. 27. 17:44
14/38 anonim válasza:
Szurkolok, bármi is gyors gyógyulást.
15/38 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. okt. 27. 21:14
16/38 A kérdező kommentje:
Még nem értek ide:)
2020. okt. 27. 21:14
17/38 anonim válasza:
Mára ígérték a tesztet? Az már jó.
18/38 anonim válasza:
Jobbulást kívánok.. Ismim is koronás volt.. Durva gáz tünetei voltak... Majd irj mi volt.. De szerintem nem korona lesz.. Teszt meg idő mire megvan nem ma lesz úgysem az..
19/38 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2020. okt. 28. 08:25
20/38 anonim válasza:
Nos mi lett a teszt eredménye ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!