Antidepresszánst+Frontint szedek Vehetek be mellé algopyrint? Fontos!
Köszi,bevettem 21 óra után, 23 órakor meg az antidepit+frontin
Kicsit kókadtabb vagyok,mint szoktam,de semmi gáz nem lett. Fejfájásom meg jól elmulasztotta😃
Hello...sajat felelossegre... ha felsz az artatlan gysz tol...
mert szedsz ilyen eros hatoanyagokat.?. kezd el sajat felelossegre csokkenteni a napi adag helyett csak 2 naponta... figyelve naplozva a reakcioidat...
heteken at lepesenkent csokkentheto orvossal megbeszelve...kerd az orvosod mutassa meg van e gyengebb ad...
o maga kezdje el csokkenteni ha megerto veled szemben..vigyazz ne hogy agresszivve valj az elvonasi idoszakban...
keruld a konfliktusokat es honapok mulva uj emberkent fogod latni a vilagot... csak sajat felelossegre...
szia
vehetsz be fájdalomcsillapítót nyugodtan,én még szívritmusszabályzót is szedek antidepi mellé az erős szívdobogás és szivritmuszavarok miatt
én 8 vagy 9 napja kaptam a dulseviát ugyanaz amit te szedsz, előtte fél évig szedtem sertralint de már nem hatott. Kérdésem az lenne hogy neked mikvoltak a mellékhatások? én olya furán érzem magam bizsereg a fejbőröm és néha ráz a hideg. ezt tapasztaltad teis? egyik napról a masikra kellett váltanom remélem ettől a gyógyszertől jobb lesz.
Szi,köszi a választ😃
Nekem a mellékhatások következők voltak,először elég rossz,levert a víz,borzasztó nyugtalanság"nem tudok mit kezdeni magammal" érzés,szapora szívverés,de ezeket a frontin "kiütötte valamennyire,illetve álmatlanság,első napokban napi 3 szem 0.5 ös frontinnal is csak 3-4 órákat aludtam. Aztán az 5.naptól gyors enyhülésnek indultak a mellékhatások,8.nap után már inkább kellemes volt,bár frontint máig szedem mellé,2 hét után a nehéz alvás is elmuladozott(durva csak az elején volt) Aztán jött az emelés,5.napja szedek 60 mg-t ,ekkor már csak jóval enyhébben jöttek rám a mellékhatások,és muladoznak is el,sőt,a mai nap a 60mg-s tabi kifejezett mini eufóriát okozott,meg szebbek voltak a fények,úgyhogy megéri várni😃 Fejemben én is éreztem hülye érzést,elég erős szer szerintem,de megéri várni,mert használni fog. Remélem neked is bejön majd😁
*Szia :D
És amúgy 3 hét után emeltek nekem mert 3 hét után meg már annyira megszoktam hogy kb. észre se vettem már,szerintem majd neked is fognak,mert a 30mg a kezdő dózis,a mellékhatások miatt,60 az "átlag terápiás adag" max 120 at lehet szedni/nap. De lehet elég lesz neked a 30 is,majd kiderül,de szerintem segíteni fog😊
Köszönöm szépen a választ.
Örülök hogy jobban vagy tudom milyen borzasztó ez. 🙂
Nem vagyok en sem rosszul de még nem az igazi. Biztosan hatni fog nálam is🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!