Ha a kötelező maszkviselés megvéd a koronavírustól, akkor miért terjed mégis ilyen nagymértékben ez a betegség?
Úgy látszik egyik válasz sem tetszik. Nem tudom mit akarsz. Talán vitát szítani vagy igazolni hogy neked van igazad.
27 válaszodra. A taknyos zsebkendőt se használod újra, a maszkot miért ne kellene kimosni miután teleköpted bacival amik elszaporodhatnak?
32 válaszodra. Az elején még válaszolták neked hogy a maszk csak lelassítja a terjedést nem megállítja. A jobb maszk lehet hogy felfogja a nagyobb cseppeket, de az oldalán és alján kikön a levegő viszont közel sem olyan sebességgel és nem olyan messzire mintha nem lenne rantad (most nem az ffp2 ről beszélek).
Mégegyszer! Senki nem mondta hogy még állítjuk a vírust. Lelassítani akarják a terjedését.
Én az elején vetten sebészmaszkot ami amúgy elég jó, de hamar rájöttem hogy anyagilag jobban járok a moshatóval. De ezekben is van különbség. Van 1 rétegű ami jobb mint a semmi de inkább ne vegyünk olyat, van 2 rétegű ami már jobb, 3 rétegű mégjobb, csak abban már nehezebben lehet lélegezni.
"Van 1 rétegű ami jobb mint a semmi de inkább ne vegyünk olyat"
Ezen belül van olyan, aminek a csomagolasara azt írják, hogy ketretegu, úgyhogy legyünk résen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!